Elvir Koljic va reveni pe gazon mai repede decât s-a crezut inițial

Atacantul Universității Craiova, Elvir Koljic, a început recuperarea fizică, după ce a fost operat la picior pe 4 octombrie. Fotbalistul a avut piciorul fracturat de Ovidiu Mihalache, jucătorul lui Poli Iași.

0
Craiova a învins Poli Iași. Elvir Koljic are piciorul fracturat, clubul i-a găsit deja înlocuitor
Foto: digisport.ro

Știința a postat pe pe pagina oficială de Facebook a formației o poză cu Elvir Koljic care lucrează să se recupereze cât mai repede și să revină pe gazon. Imaginea postată are textul: „Pas cu pas, zi de zi” și a strâns aproape 2.000 de aprecieri în două ore și multe comentarii de susținere pentru golgheterul din Bănie.

Fără Koljic, Universitatea Craiova a înregistrat prima înfrângere a sezonului cu Academica Clinceni. Cu toate acestea, antrenorul Cristiano Bergodi este încrezător că jucătorii vor reuși să suplinească absența atacantului.

„Pierderea lui Koljic a fost un lucru sută la sută negativ pentru noi. Un jucător ca Elvir nu se găsește ușor. L-am luat pe Mamut, care e la început, încă nu are relații de joc cu colegii săi. Pierderea lui Koljic e mare, dar încercăm încet, încet să sudăm relațiile de joc cu ceilalți atacanți.
Koljic fructifica orice ocazie. Avem vești bune despre el, probabil va reveni la începutul anului viitor. Trebuie să vedem cât de repede o să fie refăcut din punct de vedere fizic, din punct de vedere mental. Operația a fost făcută bine și cred că îl vom avea în câteva meciuri din retur, plus în play-off„, a spus Cristiano Bergodi.

Elvir Koljici lucrează să revină pe gazon cât mai repede.

Facebook Comments