FRF l-a sancționat drastic pe Ovidiu Mihalache, cel care l-a accidentat pe Elvir Koljic

Fotbalistul de la Poli Iași Ovidiu Mihalache, cel care l-a accidentat grav pe Elvir Koljic și-a primit sancțiunea din partea FRF.

0
Foto: digisport.ro

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a decis ca Mihalache să fie sancționat cu 5.000 lei și să stea pe tușă 8 etape.

U Craiova vs. CSM Poli Iași – Eliminare – În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Mihalache Marius cu suspendare pentru opt jocuri și i se aplică o penalitate de 5.000 lei, se arată pe site-ul FRF.

Mihalache a gândit că este la 40 de metri de poartă și nu a ținut cont de ceea ce s-ar putea întâmpla. Stilul acesta de „a-i urca pe garduri” pe adversari nu este în regulă. Nu se poate așa ceva. Mihalache și-a cerut scuze după ce a început să înjure ca la ușa cortului, iar capturile video sunt dovada. A folosit un limbaj suburban la adresa jucătorului nostru, nici nu și-a dat seama de ceea ce a făcut. Și-a cerut scuze familiei lui Koljic, dar nu și-a cerut scuze pentru ceea ce a scos pe gură. Dacă partida dintre Universitatea Craiova și Politehnica Iași se juca cu spectatori, nimeni nu ar fi putut controla ceea ce s-ar fi întâmplat după acel fault grosolan și după înjurăturile lui Mihalache”, a spus Marcel Popescu, managerul general al Universității Craiova. 

Facebook Comments