Claudiu Manda, PSD Dolj: „Este nevoie să împrospătăm echipele”

Partidul Social Democrat - filiala Dolj și-a depus lista cu candidații la alegerile parlamentare, din 6 decembrie. Social-democrații țintesc șapte mandate de parlamentar, doi senatori și cinci deputați.

0

Lista PSD Dolj pentru alegerile parlamentare cuprinde câteva nume surpriză, cum ar fi: Iulian Badea sau avocata Laura Vicol, dar și nume consacrate, în plan local, în rândul social-democrațiilor precum Mihail Genoiu și Ion Prioteasa.

Am depus lista de candidați pentru Camera Deputaților și pentru Senat. Considerăm că este o listă foarte bună. Plecăm de la ideea că obiectivul nostru este să obținem minim doi senatori și minim cinci deputați. În această zonă eligibilă aveam doar doi care au mai fost în Parlament. Restul sunt oameni noi pentru Parlamentul României. Sunt oameni cu care ne mândrim și oameni care au, unii dintre ei, o experiență enormă. Sunt și oameni care au mai puțină experiență politică, dar credem că este nevoie să împrospătăm echipele, e nevoie de noi viziuni și e nevoie să înțeleagă inclusiv craiovenii și doljenii că nu suntem un partid care rămâne blocat”, a declarat președintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

Actualul primar al orașului, Lia Olguța Vasilescu, a afirmat că lumea trebuie să voteze candidații PSD, fiindcă se vor lupta, în Parlament, pentru dezvoltarea regiunii.

La Senat mizăm pe experiența domnilor Ion Prioteasa – fost președinte al Consiliului Județean Dolj și Mihai Genoiu – fost primar al Craiovei, iar la Camera Deputaților pe forța tinerilor: Alexandra Presură – actual deputat, Iulian Badea – economist, Laura Vicol – avocat, Eliza Peța – actual deputat si Cosmin Durle – administratorul public al Municipiului Craiova. Îi voi susține cu tărie în această campanie electorală pentru că știu că merită să ne reprezinte județul și le mulțumesc tuturor celor care vor face același lucru”, a afirmat Lia Olguța Vasilescu.

Pe data de 6 decembrie, cetățenii României își vor alege reprezentanții în Parlament pentru următorii 4 ani.

Facebook Comments