Indiscreții de Vâlcea

0

Rămâne cum au stabilit!

PSD Vâlcea, singura organizaţie judeţeană de partid din ţară condusă de doi fraţi, unul oficial şi celălalt, din culise, şi-a stabilit candidaţii pentru Parlamentul României. Pe locul 1 la Camera Deputaţilor a fost plasat Ştefan Ovidiu Popa, deputat insignifiant şi în legislatura actuală, dar cumnat al fratelui cel mic de la butoane. În moţul listei de la Senat se află acelaşi Bogdan Matei, profesor de 2,75 la titularizare, ajuns printr-un accident politic şi ministru al tineretului şi sportului. „Accidentul” se traduce prin prietenia acestuia cu fratele cel mare de la conducerea PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu. Şi ceilalţi candidaţi au fost validaţi de conducerea centrală tot potrivit dorinţei fraţilor conducători. Camera Deputaţilor: locul 2 – Daniela Oteşanu, locul 3- Eugen Neaţă. Pe locul doi de la Senat, fără speranţă de reuşită, se află George Mihăilescu, fost director general Romsilva.

Preventiv!

Apropo de competiţia pentru parlament din PSD Vâlcea! Pentru a-i arăta o dată în plus Danielei Oteşanu cine-s şefii, fraţii cârmaci Rădulescu au introdus-o în competiţie şi pe consilierul local Alina Dobrete, care, evident, a luat din voturile doamnei Oteşanu. Aşa, preventiv, să nu zboare cu aripile întregi, dacă prinde tupeu?

Turbulenţe la PNL?

Şi la PNL Vâlcea cursa pentru listele parlamentare s-a soldat cu surprize. După ce au încheiat la egalitate de voturi competiţia internă, Claudia Banu şi Victor Popescu au ajuns la decizia conducerii centrale a partidului. A rămas Claudia Banu, iar Victor Popescu a fost eliminat şi de pe poziţia secundă. Prin urmare, pe locul doi a ajuns un alt candidat despre care până şi colegii lui spun că ar avea nişte „turbulenţe”.

Ce precizie!

Blonda supremă de la PMP Vâlcea, adică fata cu finanţele, dar şi cu o dorinţă irealizabilă de a ajunge deputat, şi-a pus un gâtlegău roşu şi a plecat la PSD. Adică la aspiratorul perfect de bani. Ce precizie!

Facebook Comments