Vâlcea: Cabinetele şi sala de aşteptare de la Secţia oncologie au intrat în reabilitare pentru trei luni

„În data de 13 octombrie 2020, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a dat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a ambulatoriului Secţiei oncologie, situat la parterul maternităţii din Râmnicu Vâlcea. Lucrările se vor realiza cu fonduri din bugetul propriu al judeţului şi au un termen de execuţie de trei luni”, a anunţat Consiliul Judeţean Vâlcea printr-un comunicat remis presei.

0

„La finalizarea lucrărilor de modernizare a sălilor de naştere de la maternitate, anunţam că vom continua să intervenim în zonele care aveau nevoie urgentă de reparaţii. Una dintre acestea este şi parterul clădirii unde se află ambulatoriul Secţiei de oncologie. Am alocat sumele necesare şi iată că, astăzi, demarăm lucrările. În scurt timp, vom avea aici sala de aşteptare, holul şi cabinetele medicale reabilitate. Nu mai putem aştepta să se deschidă axele de finanţare pe fonduri europene, avem proiectul pregătit în acest sens, dar intervenim şi facem aceste lucrări punctuale pentru că vreau, şi mă voi ţine de cuvânt, să avem, până în anul 2024, cele mai moderne spitale din regiune” ,  a declarat preşedintele   Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu. 

Potrivit medicului Dan Ponoran, managerul SJU Vâlcea, consultaţiile  pentru pacienţii cu afecţiuni  oncologice se vor face în aceeaşi zonă, la fostul ambulatoriu de Gastroenterologie. 

Facebook Comments