CS Universitatea Craiova a cumpărat patru fotbaliști

CS Universitatea Craiova a fost foarte activă în ultimele ore ale perioadei de transferuri. Clubul din Bănie a realizat nu mai puțin de patru transferuri pe ultima sută de metri.

0

După ce l-a vândut pe Valentin Mihăilă la Parma pentru 8,5 milioane de euro, iar Elvir Koljic s-a accidentat grav, Știința s-a reorientat rapid și a reușit câteva transferuri care să îi ajute în lupta pentru titlu.
Așadar, CS Universitatea Craiova a transferat aseară următorii fotbaliști: George Câmpanu şi Reagy Ofosu de la FC Botoşani, Mihai Căpățînă de la Voluntari şi atacantul croat Ivan Mamut, de la Inter Zapresic, din liga a doua croată.

„Mihai Căpățână a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 4 ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Bine ai venit, Mihai!”, au scris oficialii clubului pe pagina lor de Facebook.

Reagy Ofosu are 6 goluri şi 5 pase de gol pentru FC Botoşani în 30 de meciuri. El, împreună cu atacantul croat Ivan Mamut, trebuie să suplinească absența lui Elvir Koljic.

Facebook Comments