Votul tău este vocea ta! Folosește-l cu înțelepciune pe 27 septembrie!

0

David Cîrstea

Candidat al Alianței USR PLUS la Primăria Bujoreni

31 ani, inginer IT, cu studiile recunoscute în Marea Britanie – British Engineer (InginerBritanic). Studiile superioare le-am obținut la UniversitateaTransilvania din Brașov – https://www.unitbv.ro/ , nivel clasificare națională/internațională  ISCED (6), facultate de stat, obținând de asemenea bursă de merit în anii de studiu.

  • Masterul: S.E.A. – Advanced Electrical Systems – SistemeElectriceAvansate – în lb. Engleză – secția Managementul Energiei;
  • Facultate: I.E.S.C. – Electrical Engineering and Computer Science – Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor în lb. Engleza;
  • Liceul: Colegiul Energetic RâmnicuVâlcea – Profil Matematică – Informatică.

Sunt cetățean al comunei Bujoreni, având aceleași nemultumiri ca majoritatea locuitorilor acestei comune.Vreau să fiu persoana care reușeste să facă  schimbarea mult dorită, având dorința arzătoare de a trăi într-o comună europeană, cu toate facilitățile puse la dispoziție în procent de 100% pentru toți locuitorii comunei: curent electric, sistem de canalizare funcțional, sistem de distribuţie a gazelor naturale, accesarea fondurilor  europene pentru dezvoltarea rurală reprezentând o prioritate.

Am fost angajat al UAT Bujoreni, nefiindafiliat politic, iar în urma experienței dobândite, am decis să intru în cursa electoral dupăce am constatat că preocuparea pentru problemele locale, problemele reale ale cetățenilor, lipsește cu desăvârșire din agenda reprezentanților administraței locale actuale. Cred în politici publice locale bazate pe nevoi reale ale oamenilor!

Doresc să mentionez că nu candidez pentru cineva, împotriva cuiva, pentru un interes sau altul, ci doar pentru cetățeni, pentru schimbarea în bine a comunei Bujoreni. Îmi doresc ca Bujoreni să aibă o șansă reală la dezvoltare, la modernizare  și la normalitatea pe care ne-o dorim cu toții!

Comuna Bujoreni necesită investiții de anvergură și atragerea de fonduri europene în vederea unei dezvoltări durabile.

CETĂȚEANUL PE PRIMUL LOC

Toată puterea decizională trebuie să fie la cetățeni și nevoile lor vor fi pe primul loc!

Înființarea bugetului participativ care va fi deschis către comunitate, competiției de idei și proiecte. Transparență  100% a cheltuielilor primăriei, transmiterea în direct a ședințelor de Consiliu Local pe pagina de internet a Primariei Bujoreni.

DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII

Racordarea la canalizare disponibilă pentru toți locuitorii  comunei Bujoreni.

Construirea reţelei de gaze pe toată suprafața comunei, disponibilă pentru toți locuitorii.

Dimensionarea corespunzatoare a rigolelor, captarea si dirijarea apelor pluviale, transformarea lor în rigole  carosabile pentru lărgirea drumurilor. Nicio stradă neasfaltată.  Semafoare inteligente iluminate pe timp de noapte, trotuare și piste pentru bicicliști.

INVESTIȚIILE  ȘI FONDURILE  EUROPENE

Înființarea unui departament de experți pentru absorbția fondurilor europene.

Reînființare  târg  săptămânal. Dezvoltarea  parcului industrial din zona Olteni – Malu Alb.

EDUCAȚIA

Finalizarea  de îndată  a tuturor proiectelor de modernizare școli aflate în derulare. Accesare program național de dotare cu echipamente digitale în școli și conexiune internet pentru toți locuitorii comunei Bujoreni.Înființare creşă (locație tip after school),  și a locurilor de joacă pentru copii.

AGRICULTURĂ

Încurajarea și susținerea înființării asociațiilor agricole.  Consultanță agricolă gratuită oferită de inginerul agricol al UAT Bujoreni.

SIGURANȚĂ

Menținerea sistemului  de  supraveghere 24/7  pe toată raza  comunei Bujoreni pentru a preveni infracționalitatea.

SĂNĂTATEA

Finalizarea  dotării  dispensarului din Bogdănești și deschiderea unui cabinet stomatologic.

Înfiinţare  dispensar  modern în Sat Olteni asigurând  toate  facilitățile necesare.

MEDIU

Amenajare de parcuri și  promenade. Pubele pentru colectarea selectivă, conform legislației învigoare, două pubele pentru fiecareg ospodărie. Amplasarea coșurilor de gunoi pe toată suprafața comunei.

Igienizarea constantă a Comunei Bujoreni, inclusiv a malului râului Olt și a albiilor  pârâurilor adiacente, dezvoltarea unei arhitecturi prietenoase cu mediul;

TURISM

Promovarea infrastructurii cultural și valorificarea patrimoniului: Muzeul Satului Vâlcean de la Bujoreni

TRANSPORT

Mijloace  de  transport  performante – autobuze electrice  achiziționate prin proiecte pe fonduri europene, ușor accesibile pentru persoanele cu dizabilități, servicii de informare adaptate. Reamenajare stații de transport în omun.

Pe 27  Septembrie votează Alianța USR PLUS Vâlcea si David Cîrstea!

CMF: 21200251Comandat de: Uniunea Salvaţi România – filiala Vâlcea; Realizat de Mișcoci Marielena Intreprindere Individuală

Facebook Comments