Este timpul să dăm cetățenilor VOCE în administrația locală!

0

Încă de la primii pași făcuți pe scena politicii din Râmnicu Vâlcea, am demonstrat că pentru Andrei Gheorghiu și Alianța USR PLUS Vâlcea PRIORITAR este CETĂȚEANUL!

Primăria Râmnicu Vâlcea nu mai are astăzi rezultate pentru oamenii din oraş. Este blocată. Nu a existat nicio viziune, niciun plan, nicio gândire.

Pentru Râmnicu Vâlcea și cetățean în primul rând, proiectul meu de primar  înseamnă scoaterea primăriei din această înfundătură, redarea ei râmnicenilor şi transformarea acestei instituții într-un motor de dezvoltare.

Alianța USR PLUS Vâlcea pune cetățeanul în mijlocul viziunii politice care o animă și prin care se deosebește de partidele vechi. Politica ar trebui să aibă principii și nu interese, oameni de bună credință și nu oameni de conjunctură.

Este timpul să fim uniţi și să ne câștigăm dreptul de a avea un primar cinstit, care să fie ghidat de interesele râmnicenilor.

Schimbarea în bine vine de la oamenii noi în politică, de la cetățenii simpli, dar cu voință politică, de la profesionalism, precum și de la proiecte serioase, sustenabile, propuse și susținute de echipe competente formate din experți, atât la nivel local cât și la nivel european, scopul acestor demersuri fiind bunăstarea noastra, a tuturor vâlcenilor.

Alianța USR PLUS Vâlcea pune orașul Râmnicu Vâlcea pe primul loc!

Am ambiţia de a vedea oraşul în care am crescut şi pe care îl iubesc redevenind puternic și pentru a reuși acest lucru am alături, ca sprijin, o echipă de succes, oameni bine pregătiți. Sunt lucruri despre care se vorbeşte atât de puţin în Râmnicu Vâlcea azi, dar care vor deveni cuvinte de ordine ale mandatului meu de primar: cetățeanul pe primul loc, fonduri europene, investiţii, tehnologie, digitalizare, pregătirea funcţionarilor publici, debirocratizare, primăria online.

Toată puterea decizională trebuie să fie la cetățeni!

Este timpul să dăm cetățenilor VOCE în administrația locală!

Andrei Gheorghiu
Candidatul Alianței USR-PLUS pentru Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea

CMF: 21200251Comandat de: Uniunea Salvaţi România – filiala VâlceaRealizat de Mișcoci Marielena Intreprindere Individuală

Facebook Comments