Iulică Băloi, candidatul PNL pentru Primăria Seaca de Câmp:
„Comuna noastră are nevoie de continuitate“

Primarul Iulică Băloi este candidatul Partidului Naţional Liberal pentru Primăria Seaca de Câmp. Extrem de apreciat de către oameni pentru lucrurile bune pe care le-a realizat în primul său mandat, edilul promite să continue investiţiile necesare pentru dezvoltarea localităţii. Priorităţile sale sunt asfaltarea drumurilor din comună, realizarea reţelei de canalizare în satul Piscu Nou şi continuarea investiţiilor în unităţile de învăţământ. „Seaca de Câmp a făcut un salt spectaculos în ultimii patru ani, ajungând, de la o comună realmente ruptă de civilizaţie, la o localitate normală pentru care cuvinte precum canalizare ori iluminat public nu mai sunt vise, ci realităţi“, spune Iulică Băloi.

0

„Oamenii de aici îşi aduc perfect aminte cum arăta localitatea în urmă cu patru ani. În 2016 am găsit comuna fără iluminat public, fără condiţii minime igienice la şcoală şi grădiniţă, fără utilaje care să-ţi permită asigurarea necesităţilor, cum ar fi îndepărtarea zăpezii în lunile de iarnă. În plus, puţinele proiecte începute – grădiniţa din comună, sistemul de apă potabilă ori canalizarea – erau întârziate ori pur şi simplu abandonate.
Comuna avea nevoie de o schimbare, avea nevoie de proiecte duse la bun sfârşit, avea nevoie de investiţii. Şi, peste toate, era nevoie de o schimbare de atitudine în ceea ce priveşte relaţia autorităţilor locale cu cetăţenii“, spune primarul şi candidatul PNL pentru Primăria Seaca de Câmp.

Un mandat cu multe realizări

Dornic să nu-i dezamăgească pe oamenii care îi oferiseră încrederea şi primul mandat de primar, Iulică Băloi a făcut eforturi pentru a schimba rapid faţa comunei. „Se pierduse şi aşa foarte mult timp, astfel că a trebuit să facem eforturi pentru a recupera. Iar eu zic că am reuşit, într-un timp foarte scurt, să punem localitatea pe un alt drum, unul care ne duce mai aproape de  statutul de comună europeană. N-a fost uşor, dar, aşa cum se spune, acolo unde există voinţă se găseşte o cale“, spune edilul comunei Seaca de Câmp.
Pe lista realizărilor primului său mandat regăsim:

– iluminatul public
– realizare reţea poduri şi podeţe
– reţea canalizare în satul Seaca de Câmp
– reabilitare, modernizare şi dotare Şcoală Piscu Nou
– reabilitare, modernizare şi dotare sediul primăriei
– reabilitare, modernizare şi dotare Cămin Cultural

– realizare Piaţă Agroalimentară în Seaca de Câmp
– realizare teren fotbal în satul Piscu Nou
– acordarea de burse de merit pentru elevii cu note bune la şcoală
– acordarea unui ajutor pentru fiecare nou-născut, în valoare de 1.000 de lei
– împrejmuire cimitir din satul Piscu Nou

Planuri curajoase pentru viitor

Reuşitele primului mandat nu au făcut decât să-i dea mai multă încredere primarului şi candidatului PNL pentru Primăria Seaca de Câmp. Astfel că Iulică Băloi şi-a stabilit deja o listă de proiecte pe care doreşte să le implementeze în următorii patru ani. „Vreau să modernizez toată comuna. Cetăţenii din Seaca de Câmp trebuie să beneficieze de aceleaşi condiţii de trai ca şi alţi locuitori ai acestui judeţ. Apa, canalizarea, asfaltul nu mai trebuie să fie considerate un lux, ci o banalitate. De asemenea, vreau ca, în cel mai scurt timp, şcolile şi grădiniţele din comună să fie modernizate, astfel încât copiii noştri să înveţe în condiţii cât mai bune. Sunt multe proiecte pe care le am în vedere, unele chiar curajoase, dar am o responsabilitate faţă de locuitorii comunei, pe care nu vreau să îi dezamăgesc. Dar, pentru asta, le cer, din nou, votul de încredere pentru mine, pentru Consiliul Local al comunei, dar şi pentru echipa PNL de la Consiliul Judeţean Dolj. Împreună suntem mai puternici!”, a spus primarul Iulică Băloi, candidatul PNL pentru Primăria Seaca de Câmp.

Iată care sunt principalele proiecte de pe agenda lui Iulică Băloi:

– asfaltarea a 10 km de drumuri comunale (proiect aprobat)
– realizare reţea canalizare în satul Piscu Nou
– construirea unui teren sintetic în sat Seaca de Câmp
– reabilitarea fântânilor din comună
– reabilitarea şi modernizarea grădiniţei din satul Piscu Nou
– realizarea unei săli de evenimente în satul Piscu Nou
– reabilitare şi extindere şcoala din satul Seaca de Câmp
– finalizarea investiţei de la grădiniţa din satul Seaca de Câmp.

Comandat de PNL Dolj, executat de SC INDISCRET MEDIA SRL, cod AEP 21200012

Facebook Comments