Cornel Păpăroiu, primarul din Gherceşti: „Ultimele zile de campanie vin la pachet cu injurii, nu cu viziune politică, aşa cum ar trebui să se întâmple”

0

Răutăţile politice se apropie de culmea lor în ultimele zile de campanie electorală pentru alegerile locale din data de 27 septembrie. De data aceasta, ţinta a fost primarul comunei Gherceşti de peste 20 de ani, Cornel Păpăroiu, în care, cel mai probabil, contracandidaţii au ales să dea din lipsă de viziune electorală.

„Sunt extrem de dezamăgit de dezinformările care apar în presa locală, probabil gândite de personaje din anturajul contracandidaţilor mei care, din disperare pentru câteva voturi, lovesc puternic în ultimele zile de campanie. Ştiu şi eu şi ştiu şi cetăţenii care m-au ales că aceste cuvinte sunt doar o altă încercare de a mai câştiga câteva procente la alegerile de duminică”, a explicat primarul comunei Gherceşti, Cornel Păpăroiu, care candidează pentru un nou mandat.

„Acuzele care mi se aduc în articolul amintit sunt de departe nişte lucruri care nu au ce căuta într-o campanie electorală civilizată, în care ar trebui să fie vorba despre proiecte şi despre dezvoltarea unei comune, în cazul acesta, Gherceşti, în care am lucrat, împreună cu echipa mea, pentru binele cetăţenilor şi pentru bunul mers al lucrurilor în toate domeniile. Mai mult decât atât, mi se pare strigător la cer şi total neprofesionist faptul că nu am fost contactat pentru a-mi oferi punctul de vedere la acuzele aduse, căci aşa se procedează în cazul apariţiei unui articol negativ care mă vizează în mod direct”, a mai spus primarul din Gherceşti.

„Rezultatele reale ale administraţiei şi ale viziunii politice se vor vedea clar la votul de pe 27 septembrie, unde cetăţenii sunt singurii îndreptăţiţi să judece şi să ofere votul final. Asta nu înţeleg cei care se coboară să facă asemenea speculaţii şi consideră că oamenii încă mai cred în vorbe şi nu în rezultate concrete”, a conchis Cornel Păpăroiu.

Comandat de Partidul Social Democrat Dolj, executat de SC Indiscret Media SRL, Cod unic de identificare AEP:21200019

Facebook Comments