Ion Spătărelu: „Îmi propun să aducem comuna Malu Mare la nivelul comunelor europene”

0

Dragi concetăţeni,

Ne apropiem cu paşi repezi de ziua alegerilor şi trebuie să ţinem cont de faptul că în această zi, 27 septembrie 2020, vom hotărî soarta localităţii noastre pentru următorii patru ani. Şi pe parcursul campaniei electorale am stat de vorbă cu foarte mulţi dintre dumneavoastră şi am constatat că, la fel ca mine, sunteţi foarte nemulţumiţi de cum au decurs lucrurile în ultimii patru ani, de faptul că am fost minţiţi şi ignoraţi de actuala administraţie locală.
Din păcate, minciunile şi intoxicările continuă, mai ales în timpul campaniei electorale. Pentru a-şi acoperi propria neputinţă, unii dintre contracandidaţii mei, în disperarea de a nu pierde alegerile, lansează tot felul de minciuni şi îşi închipuie tot felul de alianţe subterane, în ceea ce ne priveşte pe mine şi echipa mea.

Toată viaţa mea am fost un om de onoare şi de cuvânt. În cei patru ani petrecuţi în Consiliul Local am refuzat orice înţelegere meschină, care să aducă atingere intereselor comunei noastre.
NU VOI FACE NICIO ÎNŢELEGERE CU ACTUALUL PRIMAR sau cu oricine îl sprijină, nu mă voi pune în niciun fel în slujba minciunii şi a incompetenţei. Indiferenţa cu care am fost trataţi în ultimii patru ani nu se poate şterge cu buretele! Eu mă angajez să fiu în slujba dumneavoastră, nu a grupurilor de interese, şi mă bazez pe sprijinul dumneavoastră în aceste alegeri.
De aceea vin faţa dumneavoastră cu o echipă de consilieri foarte bine pregătiţi din punct de vedere profesional, cu cariere solide şi cu o înaltă ţinută morală. Pe lista PRO România veţi găsi profesori, medici, jurişti, economişti, specialişti în fonduri europene, manageri, antreprenori şi oameni din lumea sportului. Acest lucru dovedeşte că noi luăm în serios problemele comunităţii în care trăim, acoperind fiecare domeniu al vieţii cotidiene cu oameni de carieră, care ştiu ce şi cum trebuie făcut pentru a dezvolta comuna Malu Mare. Noi credem că oamenii potriviţi pentru a gestiona problemele unei comunităţi sunt aceia care au arătat că-şi pot gestiona cu succes propriile vieţi şi cariere. Alţii, în schimb, candidează tocmai din lipsă de ocupaţie şi nu cred că ne dorim ca astfel de oameni să hotărască destinele comunei noastre.

Ion Spătărelu

Alături de această echipă de consilieri, îmi propun să aducem comuna Malu Mare la nivelul comunelor europene şi avem atâtea exemple în acest sens chiar în jurul nostru. Ne vom concentra atenţia pe investiţii majore, precum reţelele de gaze naturale, energie electrică, apă şi canalizare. De asemenea, vom face o prioritate din dezvoltarea infrastructurii, prin asfaltarea drumurilor, realizarea trotuarelor, a pistelor pentru biciclete şi a trecerilor de pietoni, dar şi prin operaţionalizarea transportului public în comun. Din păcate, va trebui să îndreptăm şi unele dintre neajunsurile provocate locuitorilor de actuala administraţie, cum ar fi retrocedările preferenţiale de terenuri sau lucrările de infrastructură făcute de mântuială.
Intenţia noastră este să rămânem alături de oameni şi să venim în întâmpinarea nevoilor şi solicitărilor acestora. Vom construi o grădiniţă şi o şcoală în zona Preajba nouă, dar ne vom îndrepta atenţia şi asupra şcolilor şi terenurilor de sport existente. Vom amenaja bălţile comunale pentru ca toţi locuitorii să se bucure în voie de aer curat şi vom pune în valoare patrimoniul cultural al comunei noastre.

Suntem conştienţi că pentru dezvoltarea unei comunităţi este nevoie de implicarea tuturor. De aceea, îi aşteptăm alături de noi pe toţi cetăţenii din Malu Mare care sunt animaţi de bune intenţii şi care doresc să contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de trai din comuna noastră. Fiecare vot contează, aşa că vă invit să ne votaţi, pe mine şi echipa mea de consilieri.

Comandat de Partidul PRO România – Organizația Dolj, executat de SC Indiscret Media SRL, Cod unic de identificare AEP:21200010

Facebook Comments