Handbal, Liga Campionilor: Partida SCM Râmnicu Vâlcea – Odense va putea fi urmărită de la Arenele „Traian”

Meciul SCM Râmnicu Vâlcea – Odense Handbold (Danemarca), din cadrul Ligii Campionilor, programat sâmbătă, 19 septembrie, la Râmnicu Vâlcea, va putea fi urmărit de la Arenele „Traian”, unde va fi amplasat un ecran de mari dimensiuni, transmit oficialii clubului râmnicean. Aceştia precizează că accesul se va face cu respectarea normelor de combatere a noului coronavirus.

0

„Având în vedere faptul că partida din etapa a II-a a Grupei B din Liga Campionilor, SCM Râmnicu Vâlcea – Odense, programat sâmbătă, 19 septembrie (ora 17.00), se va disputa fără spectatori, ne-am propus să venim în întâmpinarea susţinătorilor echipei noastre.
Astfel, în incinta Arenelor Traian va fi amplasat un ecran uriaş, pe care fanii SCM-ului vor putea viziona în direct jocul din Sala Sporturilor Traian, cu respectarea normelor legale în vigoare.
De asemenea, sonorizarea din Arenele Traian va fi transmisă în timp real la difuzoarele Sălii Sporturilor Traian, în timpul meciului!
Astfel, vă invităm sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 17.00, la Arenele Traian, pentru a susţine echipa noastră în jocul din Liga Campionilor, cu Odense.”, potrivit anunţului SCM Râmnicu Vâlcea.

În primul meci al acestui sezon din Champions League, vâlcencele au fost învinse în deplasare cu 28-21 (12-12) de către Brest Bretagne.

Facebook Comments