Craiova: Conferinţa Internațională „Muzeul și Cercetarea Ştiinţifică” se va desfăşura online

Ajunsă la a 27-a ediție în acest an, Conferința științifică internațională „Muzeul şi cercetarea ştiinţifică“, organizată de Secția de Științele Naturii a Muzeului Olteniei Craiova, se va derula online, în data de 17 Septembrie 2020, începând cu ora 10:00.

0

„Conferința este o manifestare științifică emblematică pentru instituția noastră, organizată anual pe parcursul ultimelor decenii în colaborare cu Consiliul Judeţean Dolj, îndeplinind una din funcțiile importante ale muzeului, aceea de cercetare și valorificare științifică a patrimoniului natural. La conferință participă specialiști din domeniile biologiei (cercetători din cadrul institutelor de cercetări biologice, muzee, universități), din țară și străinătate.

 Programul conferinței împreună cu alte materiale (Postere, volumul de rezumate al Conferinței / Book of Abstracts, II), pot fi accesate pe site-ul conferintei: http://www.sesiuneinternationalamuzeulolteniei.ro/
Deschiderea oficială (10:00 – 10:30)  se va face de către managerul instituției, dr. Florin Ridiche. Expunerea lucrărilor va începe în Plenum, (10:30 – 11:15) și va continua pe secțiuni, începând cu ora 12:00, după următoarea schemă:
– Deschiderea oficiala și prezentările se vor face pe platforma Google MEET
– Lucrările pe secţiuni şi sesiunile de postere (orele 12:00 – 16:00 ) se vor derula astfel:
          Geologie – platforma Google MEET
          Biologie vegetală – platforma MEET
          Biologie animală  Nevertebrate (inclusiv Entomologie) – platforma ZOOM
          Biologie animală  Vertebrate – platforma Google MEET
          Ecologia si protectia mediului – platforma ZOOM

Toate lucrările care vor fi susținute au primit girul unui colegiu științific reprezentat de personalități academice din țară și străinătate și vor fi tipărite în anuarul „Oltenia Studii și comunicări. Științele Naturiiˮ, ajuns la cel de-al XXXIV-lea număr. Revista este indexată de către CNCSIS în categoria B și este inclusă în diferite baze de date internaționale (ex. Thomson- Reuters, EBSCO ș.a.)“, se arată într-un comunicat de presă.

Facebook Comments