Constantin Popa revine la Terpeziţa cu proiecte noi pentru comună

Constantin Popa, candidatul PSD pentru fotoliul de primar al comunei Terpeziţa, este pregătit să preia din nou frâiele administrative şi se bazează pe susţinerea locuitorilor. Acesta vine să continue investiţiile în acelaşi trend ascendent ca în ultimii ani, în interesul cetăţenilor şi pentru modernizarea comunei.

0

În ultimii ani, tot sub administraţie PSD, dar cu edilul Virgil-Daniel Gruia la conducere, comunei Terpeziţa i s-au adus numeroase îmbunătăţiri ce s-au concentrat pe infrastructură, sănătate, dar şi pe sustenabilitate. Astfel, au fost finanţate un centru medical în comună, construirea de poduri, demararea asfaltării drumului comunal DC103 Terpeziţa-Căciulatu, pietruirea drumurilor comunale şi uliţelor, dar şi începerea implementării iluminatului stradal cu lămpi LED, ceea ce înseamnă un consum mai redus de energie.

„Mă întorc la primărie cu speranţa că oamenii îşi doresc să facem din nou treabă împreună, să continuăm ceea ce am început împreună şi să nu ne oprim din a încerca să facem din Terpeziţa o comună deosebită. Toate investiţiile derulate de mine până acum câţiva ani sunt o dovadă că mă preocupă şi îmi pasă de condiţiile de trai de aici, iar numeroasele proiecte gândite pentru fiecare sat au spus mai multe decât poate spune oricine”, a explicat candidatul PSD la Primăria Terpeziţa, Constantin Popa.

Căminul Cultural va fi reabilitat în următorul mandat

Pentru următorul mandat, Terpeziţa are asigurate investiţiile în apă şi canalizare, realizarea unei pieţe agroalimentare, finalizarea asfaltării drumului comunal DC103 Terpeziţa-Căciulatu şi a iluminatului stradal cu lămpi LED, dar şi investiţii în sediul primăriei, realizate atât în avantajul cetăţenilor, cât şi în cel al angajaţilor care vor putea mai bine să deservească locuitorii. Totodată, vor fi amenajate noi locuri de joacă pentru copii, va fi reabilitat Căminul Cultural din satul Căciulatu şi, spune Constantin Popa, va fi împrejmuit terenul de fotbal din satul Terpeziţa.

„Proiectele care urmează sunt continuarea firească a dezvoltării comunei şi sper ca oamenii să fie alături de mine în următorii patru ani. Mandatul acesta este unul extrem de important pentru întreaga comunitate, pentru fiecare dintre cei care locuiesc aici. Uşa mea rămâne mereu deschisă pentru ei şi îi asigur că vom lucra împreună aşa cum am făcut-o şi în trecut. Cu siguranţă, aceasta este cea mai bună alegere”, a conchis candidatul PSD Constantin Popa.Comandat de Partidul Social Democrat Dolj, executat de SC Indiscret Media SRL, Cod unic de identificare AEP:21200019

Facebook Comments