PMP Craiova: Unde sunteţi doamnă şi domnule primar PSD?!?

Anișoara Stănculescu (PMP): „Cer Primăriei Craiova să-și asume public eșecul începutului de an școlar și să prezinte scuze profesorilor, părinților și elevilor“.

0

„Este strigător la cer că, la această oră, cu 4 zile înainte de deschiderea școlii, în atât de multe școli și grădinițe din oraș să fie o degringoladă generalizată. Săli de clasă neamenajate (sunt școli în Craiova care asteaptă banii pentru bănci de multă vreme) terenuri de sport în paragină, toalete nereparate, lipsă autorizații de securitate la incendii, lipsă măști de protecție, lipsă dezinfectante. Profesorii și învățătorii sunt puși într-o situație jenantă față de părinți și elevi de către un sistem care pare legat de… minte și de picioare.

Anişoara Sănculescu

«Avem informații certe că li se cer bani părinților pentru dezinfectante și alte consumabile!!! Sunt instituții şcolare în care directorii spun personalului că au adus ei dezinfectant din banii lor și trebuie să-l drămuiască bine ca să fie așa …„de decor“ dacă vine vreun control!!! Este inacceptabil. Cineva trebuie să răspundă pentru acest haos», afirmă Anișoara Stănculescu, lider al PMP Craiova

Din Valea Roșie pâna în Craiovița și Calea București, din Brestei până în Centru, sunt școli si grădinițe total nepregătite pentru a-și primi elevii, în condiții de normalitate, darămite de pandemie. Ce păzește Primăria Craiova, ISJ-ul şi DSP-ul?!? Unde sunteți doamnă și domnule Primar PSD?!?“, se arată într-un comunicat de presă al PMP Craiova.

Facebook Comments