Primarul comunei Malu Mare, testat pozitiv cu noul coronavirus

0

Primarul comunei Malu Mare, Ilie Dodocioiu, a anunţat marţi, printr-o postare pe pagina sa de facebook, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, acesta fiind deja internat la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova.
Că virusul nu ține cont nici de funcții, nici de campanii și nici de activitățile curente nu mai e un secret pentru nimeni. Iată că nici eu nu am fost iertat de ravagiile sale.
Testul Covid care mi-a fost efectuat în cursul zilei de ieri a ieșit pozitiv, motiv pentru care, în prezent, mă aflu internat la spital. Starea mea de sănătate este relativ bună, însă nu înseamnă că nu trebuie să respect protocolul medical.
Drept urmare, până mâine, când, sper, voi putea să-mi continui perioada de carantină la domiciliu, sunt nevoit să urmez tratamentul de specialitate în spital.
Știu că sunteți alături de mine. Știu că avem multe de făcut. Și mai știu că nici măcar virusul nu mă poate împiedica să mă gândesc la malumărenii mei, la comuna și la proiectele noastre.
Însă, chiar dacă nu suntem acum împreună, am convingerea că vom rămâne împreună și vom continua împreună ce ne-am propus
!“, a scris, pe pagina sa de facebook, Ilie Dodocioiu.

Indiscret în Oltenia scria, încă de la finalul lunii august, că, în primăria Malu Mare, există un focar de Covid-19, una dintre cele două asistente comunitare ale comunei fiind contact direct al unui alt bolnav confirmat. Lucrul cel mai grav este că respectiva asistentă comunitară era cea desemnată să le ia în fiecare zi temperatura celorlalţi angajaţi ai primăriei, atunci când veneau la serviciu. Ba mai mult, surse din cadrul primăriei susţineau că rsepectiva angajată a fost de câteva ori şi prin sat, în campanie electorală alături de primarul Dodocioiu.
La acea vreme, redactorii noştri au primit ameninţări din partea angajatei, care a negat faptul că ar fi avut contact cu vreo persoană confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

Facebook Comments