Alexandru Gîdăr (PNL), în mijlocul oamenilor din comunele Unirea, Moţăţei şi Cârcea

Candidatul Partidului Naţional Liberal pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, Alexandru Gîdăr, europarlamentarul Marian-Jean Marinescu, Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj, Ionuţ Stroe, ministrul tineretului şi sportului, avocaţii Alexandru Florian Gătejescu şi Alexandru Cosmin Brezniceanu - candidaţi la CJ pe lista PNL - au mers, sâmbătă, şi în comuna Cârcea.

0

„Le-am prezentat oamenilor obiectivele noastre de dezvoltare a judeţului Dolj, inclusiv a comunei Cârcea, pe care le propune candidatul PNL la Primăria Cârcea, Constantin Neagu. Mulţi dintre cei cu care am stat de vorbă ne-au spus că la nivelul administraţiei din Cârcea este nevoie de o schimbare, este nevoie de o administraţie care să fie mai apropiată de cetăţeni”, a spus Alexandru Gîdăr. 

Printre obiectivele candidatului PNL, Cristi Neagu, se află extinderea reţelelor de gaze naturale, apă, canalizare şi electricitate în zonele rezidenţiale din comuna Cârcea, Banu Mărăcine, Pelendava, Plaiul Vulcăneşti şi zona Metro, atât prin intermediul bugetului local cât şi prin obţinerea de fonduri europene nerambursabile, asfaltarea tuturor străzilor din comună, modernizarea şi întreţinerea permanentă a drumurilor din comună, dar şi a celor agricole, accesul liber al tuturor cârcenilor la facilităţile centrului multifuncţional şi la zona de agrement a bălţii comunei Cârcea, iar luarea deciziilor în ceea ce priveşte cheltuirea bugetului local să se facă împreună cu reprezentanţii comunităţii din fiecare zonă a comunei, în mod transparent. 

Alexandru Gîdăr, împreună cu senatorul Mario Ovidiu Oprea, cu candidaţii PNL la Consiliul Judeţean – Florian Gâtejescu şi Cosmin Călin, şi candidatul PNL la Primăria Unirea – George Brezoi, a stat de vorbă, duminică, cu oamenii din comuna Unirea, care aşteaptă o administraţie eficientă. „Comuna Unirea este recunoscută pentru oamenii gospodari de aici. Păcat că, până în prezent, aceştia nu au avut parte de gospodari şi în primărie. De asemenea, comuna Unirea este una dintre puţinele localităţi din Dolj cu oameni tineri, iar pe uliţele satelor de aici mai vezi jucându-se copii. Are aproximativ 3.700 de locuitori şi majoritatea sunt tineri care au rămas acasă. Are aproape 200 de copii cu vârste cuprinse între 0 şi 4 ani şi peste 300 au între 5 şi 14 ani. Zona a fost binecuvântată cu unul dintre cele mai fertile soluri din România. Din păcate, din cauza lipsei de viziune şi de implicare, actuala administraţie nu a creat oportunităţi de dezvoltare şi condiţii decente pentru oameni. Cu uliţe de pământ, fără sistem de canalizare, fără cabinet stomatologic, fără acces la servicii medicale moderne şi fără niciun proiect pentru tineri, comuna Unirea este un exemplu de ineficienţă a administraţiei PSD. Îi rog pe locuitorii din Unirea să aibă încredere în candidatul PNL, George Brezoi, care este un om determinat să creeze infrastructura pe care o merită această comunitate de oameni harnici”, a spus Alexandru Gîdăr. 

Aceeaşi situaţie este şi în comuna Moţăţei, care are aproape 7.000 de persoane, din care peste 500 sunt copii până la 10 ani, 340 au între 15 şi 19 ani şi circa 800 sunt tineri între 20 şi 30 de ani. „Prin aplicarea programului candidatului PNL la Primăria Moţăţei, Gheorghe Pîrvan, prin proiecte integrate cu localităţile din zonă realizate în jurul municipiului Calafat, administraţia PNL va crea oportunităţi de dezvoltare pentru această localitate, dar mai ales pentru tinerii de aici”, a afirmat candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj.

Comandat de PNL Dolj, executat de SC INDISCRET MEDIA SRL, cod AEP 21200012

Facebook Comments