Alexandru Gîdăr (PNL): Dezvoltăm Doljul! Ai încredere, se poate!

Candidatul Partidului Național Liberal pentru preşedinția Consiliului Județean Dolj, Alexandru Gîdăr, alături de Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj, europarlamentarul Marian-Jean Marinescu, candidații pentru Consiliul Județean Dolj Florin–Alexandru Gătejescu şi Cosmin–Alexandru Brezniceanu, s-a aflat, sâmbătă, în mijlocul locuitorilor din mai multe comune doljene.

0

În comuna Coşoveni, Alexandru Gîdăr le-a explicat oamenilor că majoritatea localităţilor din jurul oraşelor în Europa civilizată arată ca nişte centre de mari oraşe, unde oamenii beneficiază de tot confortul: de la trotuare şi utilităţi la şcoli foarte moderne şi astfel nu mai sunt nevoiţi să facă zi de zi naveta la oraş, pentru a-şi duce copilul la şcoală acolo, să stea în trafic, să aglomereze traficul etc.
„Aşa trebuie să facem şi din Coşoveni – o localitate mai frumoasă decât centrul Craiovei! Mai ales că oamenii nu se mai orientează astăzi către marile aglomerări urbane, ci către zonele din jurul acestora, care le oferă acelaşi grad de confort, dar unde găsesc mai multă linişte şi mai puţină poluare. Iar comuna Coşoveni are resurse şi potenţial de a atrage investitori. Cu un primar ca Virgil Grigorie, candidatul PNL, care are un program de dezvoltare foarte bun, să avem încredere că şi noi putem avea o astfel de localitate”, a spus Alexandru Gîdăr.

Candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, Alexandru Gîdăr, a subliniat că toate judeţele unde încă mai conduce PSD, inclusiv Doljul, sunt sărace şi sunt supuse depopulării, iar asta este o problemă de maximă alertă, care trebuie să ne dea tuturor de gândit. „În primele opt luni de administrare a ţării, Guvernul PNL a atras fonduri europene de cel puţin de două ori mai mari decât a făcut-o guvernarea social-democrată în ultimul an”, a conchis Alexandru Gîdăr.

La rândul său, deputatul european Marian – Jean Marinescu a vorbit despre importanța atragerii fondurilor europene pentru orice comunitate. „Coşoveniul are potențial foarte mare. Este o comună în imediata apropiere a Craiovei unde se pot face foarte multe dacă există în fruntea administrației oameni gospodari, care să se gândească ce trebuie făcut mai bine. România are şansă să atragă, în perioada imediat următoare, sume foarte mari pentru redresarea şi dezvoltarea țării noastre, dar pentru asta avem nevoie de oameni. Şi la primării şi la Consiliul Județean”.

Preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, a vorbit despre importanța realizării drumului expres Craiova – Piteşti, dar şi a Centurii de Sud a Craiovei. „Guvernul PNL a adoptat în luna august a.c. proiectul de hotărâre privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional‚ Centura de ocolire «Craiova – varianta Sud DN 56 – DN 55 – DN 6». În anul 2021 va începe şi construcția Centurii Ocolitoare Sud a Craiovei!”, a punctat Stoica.

Candidații doljeni la preşedinția Consiliului Județean Dolj şi la funcțiile de consilieri județeni au continuat campania electorală în comunele Urzicuța şi Cârcea.

Comandat de PNL Dolj, executat de SC INDISCRET MEDIA SRL, cod AEP 21200012

Facebook Comments