Eduard Ciceu, candidat ProRomânia la Primăria Craiova: Cu PSD-ul local exclud o alianță!

În prezența lui Victor Ponta, aflat în vizită pre-electorală prin județ, principalii candidați ai ProRomânia la alegerile locale din septembrie și-au declarat optimismul față de rezultatul scrutinului.

0

Florinel Stancu, liderul județean al partidului și candidat la funcția de președinte al CJ Dolj, spune că speră la un procent consistent de voturi, care să permită formațiunii o existență de sine stătătoare. „La nivelul județului Dolj noi ne propunem un scor electoral între 15 și 20 la sută, dar în niciun caz mai mic de 10 la sută. Suntem de asemenea încrezători că vom obține la alegerile din 27 septembrie cel puțin 15 primării”, a spus Stancu. Victor Ponta adăugat cu umor că partidul va înregstra fără doar și poate o creștere la locale, de vreme ce la ora actuală are 0 reprezentanți în administrația publică, adăugând că nu a dat și nu va da vreo directivă de la București cu privire la politica de alianțe la nivel local, preferința sa fiind ca partidul „să crească în opoziție până în 2024”.

Reprezentantul ProRomânia în cursa pentru primăria Craiova a tăiat o singură formațiune politică de pe lista posibililor aliați. „Nu am foarte multă experiență politică, dar am experiență managerială. Doresc să duc Craiova la nivelul orașelor Timișoara, Cluj sau Iași, pentru că acolo ne este locul. Nu atragem tinerii din orașele limitrofe Craiovei, nu atragem acele fonduri europene, investitorii aceia care se află în acele orașe. Pentru că am avut o administrații opace și un marketing de oraș prost. Imaginea orașului nostru nu este cea pe care o merită. Cu actuala formă a PSD ului local eu exclud o alianță. La momentul în care vom ajunge să discutăm o eventuală alianță în CL, în această formă de caracatiță pe care o are PSD-ul la Craiova, eu exclud o alianță”, a declarat Eduard Ciceu.

Facebook Comments