Candidatul PMP pentru funcţia de primar al Craiovei spune că municipalitatea are obligaţia de a construi parcări, nu să profite de pe urma disperării proprietarilor de autoturisme
Anişoara Stănculescu: „Licitaţia PSD pentru locurile de parcare din Craiova trebuie anulată!“

0

„Problema parcărilor în Craiova trebuie rezolvată strategic, printr-o planificare urbană inteligentă, pornind de la un nou plan de mobilitate urbană, nu pompieristic, trasând câteva linii cu vopseaua și pregătind o licitație care sa «încaiere», fie şi on-line, posesorii de autoturisme din oraș“, consideră candidatul PMP la funcția de primar al Craiovei, Anișoara Stănculescu.
PMP propune, prin vocea candidatului său, ca municipalitatea să ia exemplul orașelor care au reușit să rezolve această problemă vitală pentru mobilitatea urbană, orașe care se respecta și își respectă cetățenii. „Preocuparea mea va fi să inventariem şi să cadastrăm corect toate locurile de parcare, dar, mai ales, să construim în mod real aceste parcări, suprateran sau subteran, într-un număr suficient – o veritabilă investitie municipală – și apoi să le concesionăm fiecărui posesor auto, recuperând banii investiți. Cred că viitorul Consiliu Local Craiova ar trebui să renunțe la decizia de a face licitații si de a pune taxe pe parcări practic inexistente. Mai întâi să facem parcări si apoi să punem reguli și taxe, nu invers”, a mai afirmat Anișoara Stănculescu.
În opinia PMP, parcările de reședință cu plată nu sunt o soluție atâta vreme cât  se recurge la variante improvizate și la discriminări între cetățeni.

Facebook Comments