Comunicat de presă
Anișoara Stănculescu: Parc industrial și parc de transfer tehnologic, pe terenul fostului combinat chimic

Candidatul PMP pentru funcția de primar al Craiovei, Anișoara Stănculescu, susține că va propune Consiliului Local Craiova derularea unui parteneriat pentru achiziționarea și valorificarea terenului de 256 ha de la Ișalnița în vederea creării unui parc industrial și a unui parc de transfer tehnologic.

0

Atragerea de investiții directe și valorificarea tuturor atuurilor orașuluisunt obiective majore pentru PMP si candidatul său la Primăria Craiova. „Nu există dezvoltare accelerată fără investiții, iar Craiova are atuuri care trebuie valorificate la maximum. Terenul de la Ișalnița din apropierea Craiovei, proprietate a OMV Petrom, ar putea fi locul de dezvoltare a unui Parc Industrial modern si aunui Parc de transfer tehnologic. Cred că achiziționarea de către municipalitatea craioveană a acestui teren, derularea unor asocieri și parteneriate, ar crea un spațiu economic competitiv, multiplicator de dezvoltare pentru oraș”, consideră candidatul PMP la primăria Craiova, Anișoara Stănculescu.

PMP pledează pentru valorificarea, în direcția atragerii investitorilor, a mixului de faciltăți existente pe respectivul teren de la utilități la calea ferată din proximitate. „Municipiile mari din România care au reușit pe drumul dezvoltării au evaluat strategic toate oportunitățile și au derulat parteneriate avantajoase pentru oraș, așezând miza pe inovare, reindustrializareși noi tehnologii. Nu trebuie să ne fie rușine să învățăm de la cei mai buni. Dreapta la Craiova trebuie să parieze pe economie și PMP asta face”, a mai precizat Anișoara Stănculescu

Facebook Comments