Comunicat de presă
PMP Dolj: Candidez pentru a ajuta, nu pentru a sta cu mâna întinsă!

Cosmin Bosoancă, candidat PMP la Consiliul Județean Dolj: „Mă voi bate în Consiliul Județean pentru promovarea sectorului legumicol și sprijinirea la timp a fermierilor mici și mijlocii“.

0

Candidatul PMP la funcția de consilier județean, anreprenorul Silviu Cosmin Bosoancă, a avut mai multe inițiative în sprijinul fermierilor din sectorul legumicol. „Decizia de a candida vine cu niște responsabilități! Vreau să ajut, vreau să dăm o șansa reală celor care au inițiative și care aduc plus valoare comunităților. Prețuiesc județul în care am studiat și m-am format și de aceea am ales să pun umărul la o schimbare POZITIVĂ. Agricultura în județul nostru are un potențial uriaș insufficient valorificat. Dacă vom crea condiții ca oamenii care lucrează aici să prospere, cu siguranță nu vor mai exista atâția copii lăsați singuri de părinții plecați la muncă în străinătate”, spune liderul tineretului PMP Cosmin Bosoancă.
Candidatul PMP la Consiliul Județean militează pentru investițiile în susținerea și promovarea sectorului agricol, întrucât fondurile nerambursabile ar putea ajuta fermierii mici şi mijlocii să se dezvolte mai bine în activitatea de producţie, depozitare şi comercializare.
„Mai mult, așa cum am precizat și în memoriile înaintate Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, sectorul legumicol trebuie introdus pe lista sectoarelor agricole eligibile pentru sprijinul acordat de MADR, în contextual pandemiei COVID-19. Deși răspunsul de la minister întârzie să apară nu renunț la lupta mea pentru acest obiectiv“, a mai precizat candidatul PMP pentru Consiliul Județean Dolj, Silviu Cosmin Bosoancă.

Acesta consideră că, în lumea tehnologiei modern, nu ar trebui așteptat 30 de zile pentru un răspuns din partea instituțiilor statului iar ședințele consiliilor locale, inclusive cele ale consiliului județean ar trebui să fie publice de facto, nu doar de jure. „Fiecare cetățean are dreptul să afle, în timp real, deciziile autorităților, pe ce se cheltuie banul public colectat din taxele și impozitele pe care le plătește. Respectul se câștigă doar arătând respect pentru cetățenii din comunitate“, a mai spus liderul tineretului PMP Dolj.

Facebook Comments