Deputatul Cupă l-a provocat pe ministrul economiei să candideze la şefia CJ Mehedinţi:
„Mi-ar fi plăcut să-l am în competiţie!“

Vicepreşedintele PMP la nivel naţional, deputatul Ion Cupă, şi-a depus, la sfârşitul săptămânii trecute, candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Mehedinţi. Acesta a afirmat că a luat decizia de a intra în bătălia politică pentru şefia Mehedinţiului deoarece are „o datorie de onoare“ şi spune că i-ar fi plăcut să-l aibă adversar pe ministrul economiei, Virgil Popescu, însă acesta a preferat „să nu renunţe la confortul mandatului de parlamentar“.

0

„Într-un moment crucial pentru PMP, am simţit că este o datorie de onoare să intru în această competiţie pentru a contribui direct la obţinerea unui rezultat cât mai bun. Am experienţa conducerii instituţiilor mehedinţene, dublată de o experienţă utilă în plan legislativ. În pofida laudelor celor care conduc azi judeţul, nu s-a reuşit, în aceşti ani, nici rezolvarea integrală a marilor probleme legate de infrastructura rutieră sau utilitară (drumuri, gaze, apă ori canalizare) şi nici reforma structurală a economiei judeţului. Atuurile importante ale judeţului legate de turism, de Dunăre şi porturi, de şantierul naval, sunt departe de a fi valorificate. Absenţa valorificării lor condamnă, în continuare, judeţul la subdezvoltare, iar oamenii din judeţ la o calitate scăzută a vieţii. Eu şi PMP propunem un nou drum“, a afirmat deputatul Ion Cupă.

O „înţepătură“ în direcţia liderului PNL

Parlamentarul PMP nu a scăpat ocazia de a-l „înţepa“ pe preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu, care ocupă şi fotoliul de ministrul al economiei. Ion Cupă spune că „i-ar fi plăcut să-l aibă adversar“, însă acesta a preferat „să nu renunţe la confortul mandatului de parlamentar“. „Mi-ar fi plăcut să-l am în competiţia pentru preşedintele Consiliului Judeţean pe domnul Virgil Popescu, dar nu este târziu! Mai are o zi la dispoziţie să îşi depună candidatura. (…) Probabil nu a venit aici să candideze pentru a nu renunţa la confortul mandatului de parlamentar. Eu am renunţat la acest lucru şi am intrat în această luptă, deloc uşoară. De aceea mi-am depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a declarat Ion Cupă, care a adăugat că „l-aş fi vrut în competiţie pe domnul Virgil Popescu, ca să fie o luptă dreaptă şi să poată să ocupe o funcţie foarte puternică în România şi atunci să-i spunem SĂ TRĂIŢI, sunteţi foarte bun“.

Facebook Comments