Liberalii atacă Primăria Râmnicu Vâlcea cu oameni noi

Partidul Național Liberal ”atacă” Primăria Râmnicu Vâlcea cu un candidat nou și cu o listă de consilieri aproape integral schimbată. Luni, 17 august, cu ocazia depunerii listelor pentru candidaturi la Biroul Electoral Municipal, Virgil Pîrvulescu a reiterat promisiunile făcute de-a lungul perioadei de precampanie.

0

”Candidez pentru  faptul că  reprezint viitorul, pentru că râmnicenii  vor  să li se întoarcă acasă copiii, pentru că își  doresc salarii de trei mii de lei minim, și pentru faptul  că vor  o altfel de administrație publică locală. Iar eu, aici, în fața dumneavoastră sunt garantul  că administrația publică locală se va face altfel. Referitor la lista de consilieri,  noi  ne   prezentăm în fața electoratului cu oameni tineri, integri, pentru că vorbim de viitor. Iar cei care azi se află pe lista de consilieri din partea  PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea  sunt  oameni care vor contribui la dezvoltarea orașului: printre ei, se află Radu Preoteasa,  Lucian Pavelescu,  șeful Organizației de tineret, Claudia Banu, Cristian  Simoiu, Cezar Bulacu, Narcisa Stan, Grigore Crăciunescu.”.  

Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea, a completat portretul candidatului: ”A demonstrat  în actrivitatea sa,  atât profesională cât și particulară, că poate să  facă lucruri pentru el, pentru apropiații lui, dar mai ales pentru comunitate”.  

Facebook Comments