Cristian Buican, la depunerea candidaturii pentru președinția C.J. Vâlcea: ”Am demonstrat că pot face lucruri pe care Rădulescu nu le poate face”

Liberalii vâlceni și-au depus, luni, candidaturile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea și de consilieri județeni, cu mesajul că maniera actuală de a conduce Vâlcea trebuie resetată. Vârf de săgeată în acest demers este deputatul Cristian Buican(foto centru), președinte al PNL Vâlcea, care, cu acest prilej, a expus câteva din motivele pentru care alegătorii ar trebui să îi acorde încrederea.

0

”Trebuie să înlăturăm de la putere pe cei care,  în ultimii ani, au dus județul Vâlcea în pragul  dezastrului

” Nutresc speranța că eu, împreună  cu colegii mei, vom reuși, în următoarele zile, să convingem toți  cetățenii cu drept de vot din județul Vâlcea că așa nu se mai poate. Trebuie să înlăturăm de la putere pe cei care,  în ultimii ani, au dus județul Vâlcea în pragul  dezastrului. Industrie, practic,  nu mai există,  oamenii au  plecat îl alte județe și în alte  țări pentru a  găsi de lucru, drumurile sunt imparcaticabile, nu există  servicii  comunitare de calitate, totul este în paragină. Acestea sunt principalele motive pentru care   m-am hotărât  să candidez pemtru președinția Consiliului Județean, alături de o echipă foarte puternică, formată din profesioniști, din oameni care cunosc realitățile județului Vâlcea, au capacitatea să implementeze proiecte și să schimbe fața acestui județ, să îi aducă înapoi pe cei  care au plecat  să câștige o pâine în altă parte”, a declarat Cristian Buican. 

”După cărțile mele au învățat generații întregi de copii„

El a adăugat  că,  spre deosebire de contracandidatul său de la PSD, și-a demonstrat competențele atât în viața profesională cât și cea privată:  ” Am demonstrat peste tot  pe unde am activat, și în Parlament, și în C.J. și în viața privată, că pot face lucruri pe care Rădulescu  nu le face. Sunt profesor de matematică, am pregătit  generații întregi de copii care astăzi mă privesc uneori la televizor, din instituții din comunitatea europeană  și din Statele Unite, profesioniști desvârșiți,  care au trecut prin  școala românească și au trecut și examenul competenței în occident. Sunt autor  de manuale școlare,  după cărțile mele au învățat generații întregi de copii.  Am reușit să îmi fac o firmă privată care nu are contracte cu statul-firma mea  produce brânză și carne și vinde numai privaților- am reușit  în scurta perioadă în care am fost vicepreședinte la C.J. să  conving oamenii din Vâlcea că merit să ocup o funcție în Parlament. M-am prezentat la alegerile  uninominale  în 2008, am luat 50% din voturile celor care au fost  la urne, în timp ce partidul din  care făceam parte a luat 20%.  În Parlament, am impus legi care au fost greu de impus de-a lungul timpului.  Sunt autorul unei legi care a fost mult așteptată de cetățenii din județul Vâlcea și nu  numai, legea care dorea să elimine pensiile speciale. Din păcate, această lege  fost doborâtă  la Curtea Constituțională, însă demersurile mele au continuat și există proiecte pentru a  restabili dreptatea  în această țară. Am multe proiecte, ceea ce domnul  (p)Rădulescu nu a reușit să facă în Parlament. Dar  astăzi mă întorc în județul  Vâlcea, pentru că nu se mai poate continua așa. ”.

Facebook Comments