Vâlcea: Fundaţia Evergreen ajută elevii să aibă acces la şcoala online

Fundaţia Evergreen derulează unul dintre cele mai generoase proiecte în sprijinul elevilor care nu deţin conexiuni la internet, fie din cauza aşezării geografice, fie din cauză că fac parte din familii sărace. George Chirca, reprezentantul fundaţiei, a anunţat că în această săptămână zece familii cu copiii elevi din comuna Berislăveşti vor avea acces la internet, iar proiectul continuă.

0

„În ciuda tuturor problemelor, dar şi a lipsei de sprijin din partea autorităţilor locale, Fundaţia Evergreen a reuşit să demareze lucrările proiectului Accesul tuturor elevilor la şcoala online. 
Au fost conectate la internet deja cinci familii cu copii elevi din comuna Berislăveşti, urmând ca până la sfârşitul săptămânii toate cele zece familii selectate de conducerea Şcolii gimnaziale din Berislăveşti, să se bucure de accesul la şcoala online. 


Fundaţia Evergreen mulţumeşte tuturor partenerilor şi sponsorilor pentru sprijinul oferit derulării acestui proiect. Cei interesaţi pot suna la numărul de telefon  0723. 540.501”, a precizat George Chirca.  

Potrivit datelor IŞJ Vâlcea, la începutul lunii mai 2020, circa  3.900 de elevi nu puteau participa la lecţiile online pentru că nu aveau internet.

Facebook Comments