Finala de pe „Oblemenco“ a avut un final trist pentru olteni

0

Alb-albaștri au rata șansa de a aduce, din nou, după aproape trei decenii, titlul în Bănie. La finalul unui sezon extrem de bizar, în care cuvântul de ordine a fost blestematul „coronavirus“, într-un meci de totul sau nimic, jucătorii lui Cristiano Bergodi s-au văzut învinși de CFR Cluj, o echipă extrem de matură care și-a păstrat concentrarea chiar și după ce s-a văzut condusă încă din minutul 10 grație unei super-execuții a lui Dan Nistor. Oamenii lui Dan Petrescu, chiar el o victimă a virusului chinezesc, au reușit să întoarcă rezultatul în urma unor greșeli majore ale apărării oltene prin două lovituri de cap executate de Vinicius și Boli. Clujenii au mai punctat pe finalul de mei, Ciprian Deac transformând un penalty dictat de Ovidiu Hațegan după un fault în suprafața de pedeapsă la același Vinicius.
Deși s-au aruncat în atac, juctăorii Universității n-au mai putut să schimbe soarta meciului care aduce cel de-al treilea titlu consecutiv celor de la CFR Cluj.
Chiar dacă gustul înfrângerii este unul amar, nu trebuie să uităm că locul 2 reprezintă, totuși, o performanță deosebită care merită sărbătorită.

Felicitări echipei! Capul sus, mergem înainte!

Facebook Comments