Comunicat de presă
Primarul Calafatului, Lucian Ciobanu, a ales PMP

Lucian Ciobanu, actualul edil al municipiului Calafat a decis să candideze din partea PMP pentru un nou mandat de primar.

0

„Nemulțumit de politica PSD și PNL, într-o confesiune video pe rețelele de socializare, Lucian Ciobanu a mărturisit ”jocurile” pe care a trebuit să le facă pentru a reuși să-și promoveze proiectele în favoarea locuitorilor. El își cere scuze concetățenilor săi ca a trebuit să recurgă la minciuni politice pentru a-i lămuri pe cei de la PNL si PSD să-și dea votul pentru proiecte de interes public așteptate de cetățeni de atâția ani de zile.
Primarul consideră că luptele surde ale celor două mari partide în Consiliul Local l-au împiedicat permanent să facă lucruri în direcția dezvoltării orașului.
Lucian Ciobanu a declinat atât oferta PSD cât și pe cea a PNL în pofida unor insistențe venite din partea conducerilor organizațiilor județene ale celor două partide.
El a acceptat oferta venită din partea PMP, pe care îl consideră un partid în plină consolidare politică și care, cu sprijinul calafetenilor, îi poate asigura acea majoritate de care are nevoie în Consiliul Local.
La finalul săptămânii Lucian Ciobanu s-a întâlnit cu conducerea națională a PMP, în prezența secretarului general Ioana Constantin și a vicepreședintelui national Ion Cupă, urmând să demareze activitățile electorale sub sigla partidului condus de Eugen Tomac, partid al carui presedinte de onoare este Traian Băsescu, acesta foarte aproape de o candidatură în forță la primăria Capitalei“, se arată într-un comunicat de presă al PMP Dolj.

Facebook Comments