Indiscreții de Vâlcea

0

Vampirul de serviciu candidează la Primăria Râmnicului

Gheorghe Udubae, fostul primar al comunei Bujoreni, va fi candidatul Pro România la funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. Udubae, supranumit şi ”Vampirul de serviciu” a devenit celebru grație militantismului său în acţiuni de donări de sânge. Prin urmare, este de aşteptat să pluseze și în acest context; sau mai ales! Şi uite-aşa, o campanie electorală ar putea deveni şi o campanie folositoare.

Angajaţii care îngrijesc bolnavii de Covid-19 din căminele de bătrâni vor primi bani de o ciorbă

Prin marea grijă a „generosului ” stat român, s-a stabilit că nivelul alocaţiei de hrană pentru personalul care asigură îngrijirea şi supravegherea bolnavilor din cadrul Direcţiilor de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, în contextul Covid-19, este de 16,6 lei pe zi de angajat. Cam de-o ciorbă cu ardei iute! La Vâlcea, banii vor fi alocaţi din bugetul Consiliului Judeţean, după aprobarea rectificării acestui buget. Despre promisele fonduri de cazare, niciun cuvânt, deocamdată

Abuz?

Se zvoneşte că într-o firmă privată de lângă Râmnicu Vâlcea, angajaţii confirmaţi pozitiv, dar asimptomatici, ar fi fost obligaţi să lucreze în continuare. Revenim cu detalii.

Telefonista de la CJ Vâlcea şi-a pierdut mirosul

De regulă, telefonistele îşi pierd auzul. Telefonista de la Consiliul Judeţean Vâlcea şi-a pierdut mirosul. Are covid!

Facebook Comments