PMP Dolj: PMP va mobiliza un număr mare de oameni în favoarea sa peste tot în ţară

Deputat Ion Cupă, vicepreședinte național PMP: „PNL și USR nu trebuie să subestimeze capacitatea PMP de a se mobiliza în campania electorală din marile orașe, mai ales dacă Traian Basescu va intra în competiția pentru Primăria Capitalei“.

0

PMP este vocea rațiunii dreptei românești cerând în mod consecvent celorlalte partide de dreapta și centru dreapta să contrapună PSD  candidați unici la funcțiile de primar  în marile orase ale țării, inclusiv la Craiova. Constatăm că această variantă strategică rațională este ignorată de USR și abandonată de PNL.
În aceste condiții PMP este pregătit să aplice strategia politică a succesului pe cont propriu, peste tot în țară: „Luăm tot mai serios în calcul candidatura președintelui de onoare al PMP, Traian Băsescu, la funcția de Primar General al capitalei. Aceasta ar crea un efect de contagiune pozitivă în toate organizațiile din țară. Nimeni nu trebuie să subestimeze forța de mobilizare a partidului nostru peste tot în marile orașe, dar nu numai, mai ales dacă Traian Băsescu va intra direct în bătălia electorală”, afirmă deputatul Ion Cupă, vicepreședinte național al PMP.
PMP atrage atenția PNL și USR, încă o dată, asupra pericolului risipirii voturilor dreptei în favoarea PSD, în cazul candidaturilor multiple. „Dacă se merge pe drumuri individuale la listele de candidați, noi cei de la PMP nu vom ezita să valorificăm toate atuurile pe care le avem, și în Craiova și în județul Dolj, pentru a obține un rezultat cât mai bun”, a conchis Ion Cupă, președintele PMP Dolj.

Facebook Comments