Noul antrenor secund al SCM Rm. Vâlcea este sârbul Goran Kurtes

„La dorinţa Miei Rădoi, colaborarea cu formaţia noastră se întrerupe pentru acest sezon din cauza programului infernal pe care echipa SCM Rm. Vâlcea îl are. Mia se va concentra mai mult pe activitatea de la Centrul Naţional de Excelenţă din Râmnicu Vâlcea”, potrivit unui anunţ de pe pagina oficială de facebook a clubului vâlcean. Oficialii SCM au precizat că înlocuitorul Miei Rădoi este sârbul Goran Kurtes, antrenor categoria Master Coach.

0

„Pe această cale îi mulţumim tehnicianului Mia Rădoi pentru întreg aportul în  obţinerea rezultatelor de succes şi sperăm să o avem cât mai curând înapoi alături de noi.
În altă ordine de idei, îi  urăm bun venit alături de echipa noastră tehnicianului Goran Kurtes, antrenor categoria Master Coach. Welcome, Goran!”.
Kurtes, 52 de ani, a fost antrenor principal la SCM Ploieşti. În România a mai antrenat pe Tomis Constanţa,  în sezonul 2009-2010. De asemenea, a fost tehnician la RK Jugovic Kac, echipă de handbal masculin din Serbia, precum şi la  HC Mladost Celik, Radnicki Kragujevac şi HC Mladost TSK Backi Jarak.

Facebook Comments