Veste proastă pentru SCM Râmnicu Vâlcea: ediţia de Liga Campionilor, anulată oficial

0

EHF a anunţat că a decis anularea Delo Women’s EHF Final4 2020, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 3-6 septembrie, în Ungaria, şi ar fi inclus şi sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Decizia a fost luată de Comitetul Executiv al forului.

„Este o situaţie ieşită din comun. Fără îndoială, sănătatea şi siguranţa sunt mai presus de orice. Totuşi, suntem dezamăgiţi. Federaţia ungară a fost mereu pregătită să organizeze evenimentul şi să facă tot ce îi stă în putinţă pentru un alt mare EHF FINAL 4”, a declarat secretarul general al federaţiei din Ungaria, Gabriella Horvath.

Ca urmare, echipele de handbal feminin  SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti nu vor mai juca în acest sezon din Liga Campionilor. În sferturi de finală, SCM Râmnicu Vâlcea urma să întâlnească  Metz, în timp ce bucureştencele  ar fi trebuit să joace cu deţinătoarea trofeului, Gyor ETO.

„Ediţia din acest sezon competiţional 2019/2020 a EHF Final4, reprogramată în 3-6 septembrie 2020, nu se va mai organiza. Prin urmare, următorul joc în EHF Champions League al formaţiei noastre va avea loc conform programului normal din noul sezon competiţional, în 12/13 septembrie 2020”, a anunţat SCM Râmnicu Vâlcea pe pagina oficială de facebook.

Decizia ca turneul Final Four şi sferturile de finală să nu aibă loc în acest an nu afectează startul ediţiei 2020/2021 a Ligii Campionilor, a precizat EHF. Prima fază va avea loc în 12 şi 13 septembrie, iar în competiţie vor fi angrenate SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc la 1 iulie, la Viena.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ