Impozitele şi taxele se pot achita online la Primăria Călimăneşti

Primăria oraşului Călimăneşti, judeţul Vâlcea, s-a înrolat în Sistemul Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar. Acest sistem permite persoanelor fizice şi juridice plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de Centrul Naţional pentru Managementul Societăţii Informaţionale, a obligaţiilor fiscale locale existente. Site-ul www.ghiseul.ro este securizat la înalte standarde privind tranzacţionarea pe bază de carduri bancare. SNEP este dedicat în acest moment PF, PFA şi PJ, potrivit unui anunţ al Primărei Călimăneşti.

0

Prin SNEP se pot achita impozite şi taxe, precum şi amenzi contravenţionale cu deducerile aferente plăţii în 15 zile calendaristice.
Astfel, cetăţenii oraşului Călimăneşti sau alte persoane fizice sau juridice care au stabilite obligaţiile fiscale locale le pot achita online prin intermediul SNEP, accesând www.ghiseul.ro de pe orice browser uzual cu interfaţă grafică cu utilizatorul, ce rulează pe platforme desktop sau mobile sau Ghiseul.ro aflat în partea dreaptă a paginii web a Primăriei oraşului Călimăneşti (www.primaria-calimanesti.ro).
Datele de acces pot fi solicitate online, folosind cardul bancar, doar de către persoane fizice.
Pentru plata amenzilor nu sunt necesare date de acces (utilizator şi parolă).
Puteţi plăti fără autentificare taxe şi impozite al căror cuantum vă este deja cunoscut.
Pentru obţinerea datelor de acces în calitate de persoană juridică (plata taxelor şi impozitelor locale), contactaţi Serviciul impozite şi taxe din cadrul Primăriei oraşului Călimăneşti, la telefon 0250/751.063.
În cazul în care deţineţi bunuri mobile sau imobile în mai multe localităţi, oricare dintre acestea vă poate pune la dispoziţie datele de acces în Ghişeul.ro.
Odată eliberate datele de acces de către o instituţie publică, nu mai puteţi apela la o altă instituţie publică pentru o nouă eliberare.
Ghişeul.ro este disponibil 7 zile din 7 şi 24 ore din 24, cu excepţia perioadelor de mentenanţă sau intervenţie tehnică asupra sistemului, care se vor anunţa pe site.
Pentru alte detalii de utilizare a sistemului, puteţi descărca Manualul de utilizare de pe Ghiseul.ro, din Secţiunea „Întrebări frecvente” – “3. Cum pot afla detalii despre modul de utilizare al sistemului? ” – “Descarcă Manualul de utilizare”.
https://www.primaria-calimanesti.ro/…/2099-impozitele-%C8%9…”, detaliază anunţul administraţiei locale din Călimăneşti.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ