Daniel Popescu, noul director executiv al Agenției Județene pentru Protecția Mediului Dolj

0

Agenția Județeană pentru Protecția Mediului Dolj are, începând de joi – 18 iunie, un nou director executive după ce postul a rămas vacant. Este vorba despre Daniel Ion Popescu, care a fost numit în această funcție în baza Deciziei nr. 434 din data de 17 iunie 2020 semnate de către președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului.

Daniel Popescu a mai fost, în trecut, angajat al Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, ocupând funcția de Șef Birou Audit Public Intern al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului. Ulterior, acesta a ocupat funcția de Șef Serviciu Corp Control în cadrul Ministerului Energiei, iar din luna ianuarie 2020 și până în prezent a fost angajat al Direcției Generale Regională a Finanțelor Publice Craiova, acolo unde a activat în cadrul Serviciului Audit Public Intern.  

Gorjean la origini, Daniel Ion Popescu a absolvit Facultatea de Drept ”Simion Bărnuțiu” din cadrul Universității „Lucian Blaga“ Sibiu și are un masterat în administrarea afacerilor obținut la Facultatea de Drept și Științe Economice din cadrul Universității „Titu Maiorescu“.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ