Purcărescu, popas la ALDE, în drum spre Curtea de Conturi

0

Nu cu mult timp în urmă, scriam cu subiect şi predicat despre implicarea fostului prefect al judeţului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, în politica judeţului, chiar dacă, măcar de ochii lumii, ar fi trebuit să mimeze o imparţialitate obligatorie pentru un înalt funcţionar public. Am fost ameninţaţi cu judecată, acuzaţi de interese obscure, terfeliţi pe la colţuri de către individ, care, în acest mod, încerca să-şi acopere simpatiile aldiste şi acţiunile vădit partizane din punct de vedere politic. Iată, însă, că după părăsirea funcţiei de prefect pe uşa din dos, „Măria Sa“ Purcărescu s-a întors la „sânul“ partidului care l-a transformat dintr-un ilustru anonim în ditamai şef peste întreg judeţul, iar acest lucru îl face acum la lumina zilei, fără ascunzişuri, confirmând astfel afirmaţiile noastre.
După cum se poate observa în fotografia alăturată, într-una dintre zilele trecute, pe la amiază, fostul prefect ieşea falnic din sediul ALDE Dolj, acolo unde fusese chemat, cel mai probabil, cu niscai treburi politice. Sau, poate, cine ştie, s-o fi discutat şi despre eventualul post la Curtea de Conturi Dolj, acolo unde se zvoneşte că-şi va odihni oscioarele, în următorii ani, fostul prefect.
Despre acest lucru, suntem convinşi, mai multe detalii ar putea oferi unul dintre cele mai discrete personaje importante ale judeţului Dolj, Nicu Marcu, el însuşi om cu funcţie înaltă în cadrul Curţii de Conturi la Bucureşti. Relaţia de prietenie dintre Purcărescu şi Marcu este una de notorietate în oraş, cei doi fiind deseori văzuţi împreună, de regulă fostul prefect îndeplinid cu sârg rolul de şofer al încă actualului vicepreşedinte al Curţii de Conturi a României. De altfel, printr-o ironie a sorţii, nu cu mult timp în urmă, Purcărescu şi Marcu au fost implicaţi într-un mic incident rutier tocmai cu Dumitru Mănescu, consilierul local fost ALDE, actual PMP. Până, însă, va ajunge angajat la Curtea de Conturi, Purcărescu mai zăboveşte puţin prin concedii de orice gen, evitând pe cât posibil să se întoarcă la Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj, acolo unde este titular pe post. I-o fi ruşine să mai bată în geamul standurilor de îmbrăcăminte din Târgul Bănie, cu ochii după vreun „negru“?  

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ