Indiscreții de Vâlcea

0

La plimbare prin BangKUK

Campionul de netăgăduit al replicii săptămânii este Virgil Pîrvulescu (foto), şef al Finanţelor Publice Vâlcea şi candidat PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea. Surprins într-o filmare alături de un om de afaceri vâlcean în timp ce se distra în Thailanda cu nişte transsexuali, Pîrvulescu a explicat:
– Între mine şi domnul Moga (n.r. omul de afaceri) există o legătură maaare de tot. Suntem născuţi pe 29 februarie 1968 amândoi.
-Jurnalist: Şi Marin Sorescu este născut tot pe 29 februarie..
– Pîrvulescu: „N-a fost cu noi în concediu, îmi pare rău!”

„Vulpiţa” şi „Viorel”, între PNL şi PER

De câteva zile, primarul din Râmnicu Vâlcea şi liberalii îşi aruncă peste gard bolovani cu penibilii absoluţi au showbizului. Primul a fost Mircia Gutău (PER), care, într-o declaraţie de presă, i-a „lovit” pe liderii PNL de la municipiu şi judeţ cu poreclele „Vulpiţa” şi „Viorel”. „Entuziasmaţi de faptul că au fost băgaţi în seamă într-o recentă declaraţie politică pe care am făcut-o cu referire la posibile alianţe post-electorale de la nivelul Râmnicului, liberalii vâlceni s-au repezit să se întreacă în comunicate care mai de care mai belicoase. Umflaţi astfel în pene, liderii de la municipiu şi de la judeţ, aceşti «Vulpiţa» şi «Viorel» ai politicii de la Râmnic, au dat buzna în presa locală şi pe uliţele on-line-ului, bătându-se cu pumnii în piept că ei nu vor face nici o alianţă cu Partidul Ecologist Român sau cu Mircia Gutău în viitorul consiliu local. Cu alte cuvinte, cei doi lideri ne anunţă că în situaţia (extrem de improbabilă!) în care ar fi în postura de a iniţia o majoritate în viitorul Legislativ local, sunt gata să sacrifice orice, inclusiv interesul comunităţii locale, pentru orgolii personale şi interese partinice! Îi informez, pe această cale, că declaraţia făcută vineri era una la modul general, în care partidul «Vulpiţei» şi al lui «Viorel» de Vâlcea era pomenit ca posibil partener de alianţă doar dintr-o politeţe care, după cum se pare, a fost greşit înţeleasă”, a transmis primarul.

La scurt timp, Claudia Banu, lidera PNL Râmnicu Vâlcea, şi-a pus la treabă muşchii delicaţi şi i-a returnat pe „Vulpiţa şi Viorel” în curtea primarului: „Decât să se uite la Vulpiţa şi Viorel, domnul «încă primar» ar trebui să ofere nişte răspunsuri privind nemulţumirile formulate de către angajaţii Societăţii de Transport Local SC ETA SA sau soluţii privind siguranţa termică a oraşului. Sau ar putea să mulţumească public guvernului PNL care asigură finanţarea investiţiilor locale în continuare, chiar dacă financiar traversăm o perioadă delicată.
Cetăţenii acestui oraş aşteaptă performanţă în administraţie, nu can-can. „De aceea e vital ca în 2020 să deschidem oraşul, pentru că se poate!”, a replicat doamna.
Tare! Pe când replici cu Magda şi Tolea Ciumac sau chiar cu Ogică?

Spitalul Horezu ar putea fi redeschis

Trecând la chestii serioase, se ia în calcul redeschiderea Spitalului Horezu, care actualmente este unitate suport pentru pacienţii Covid-19. Zilele trecute, o echipă de la Direcţia de Sănătate Publică s-a deplasat la Horezu în acest scop.

Fără febră!

Nu s-a înregistrat niciun elev cu temperatură de peste 37,3 grade Celsius, maximum admisă, din cei 2.841 câţi s-au prezentat la prima probă (Limba şi literatura română -scris ) a Evaluării Naţionale. Nu s-a înregistrat niciun caz de tentativă de fraudă sau de elevi eliminaţi din examen, anunţă IŞJ Vâlcea. Excelent, cuminţi!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ