De Ziua Copilului, Primăria Râmnicu Vâlcea îi invită pe cei mici la Arenele ”Traian”

Luni, 1 iunie, de la ora 18.00, Primăria Râmnicu Vâlcea îi invită pe cei mici la Arenele Traian la musicalul pentru copii ”Gagagugucucuriguuu”, pus în scenă de actorii Teatrului Municipal ”Ariel”, o adaptare după povestea “Punguţa cu doi bani” de Ion Creangă.

0

Maxim 500 de participanți, invitațiile se pot procura de la Cinema  Geo Saizescu

” Numărul  spectatorilor la acest eveniment va fi limitat la 500 de persoane, iar accesul gratuit se va face pe baza invitaţiilor care se pot ridica de la Cinematograful  Geo Saizescu , în zilele de sâmbătă – 30 mai şi duminică – 31 mai, între orele 10.00 – 18.00, sau direct de la Arenele ”Traian”, luni – 1 iunie, între orele 10.00 – 17.00.

Intrarea în Arenele Traian se va face pe porţile dinspre Sala Sporturilor ”Traian”. Spectatorii, atât cei mici, cât şi însoţitorii adulţi, sunt rugaţi să respecte reglementările actuale impuse prin Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 26/28.05.2020 în ceea ce priveşte distanţarea de siguranţă şi purtarea măştii de protecţie, precum şi indicaţiile personalului de ordine.”, precizează Biroul de Presă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ