«PSD nu a susţinut şi nici nu susţine autonomia Ţinutului Secuiesc! PSD nu a dat niciun vot pentru acest proiect. Toţi deputaţii social-democraţi din comisii au votat împotriva acestui proiect de lege, iar azi toţi senatorii PSD vor vota împotriva acestui proiect care va fi respins de către Senat. Locatarul de la Cotroceni ştie care este motivul pentru care proiectul depus de UDMR a trecut tacit de Camera Deputaţilor şi totuşi nu are nicio jenă să iasă la televizor şi să mintă o ţară întreagă.
De ce a trecut proiectul tacit de Camera Deputaţilor? Simplu. Deoarece Parlamentul nu s-a putut întruni în luna martie şi nu a avut posibilitatea de a dezbate din pricina unui parlamentar liberal infectat cu Covid 19 care a odeterminat intrarea în carantină a tuturor parlamentarilor! Aceasta este realitatea, restul este doar manipulare!
Klaus Iohannis ştie prea bine acest lucru, dar, aşa cum ne-am obişnuit, el joacă în continuare rolul păpuşarului-şef al cărui singur scop este să distragă atenţia de la performanţele catastrofale ale „guwernului“ său liberal prin aruncarea în spaţiul public a unor „fumigene“ de presă. #Iohannislasăminciunile»

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ