Vâlcea: Eduard Mihai este rrom, voluntar SMURD și mândria Ministerului de Interne

Ministerul Afecerilor Interne a postat pe pagina oficială un mesaj extraordinar despre un tânăr voluntar SMURD de origine rromă din județul Vâlcea. Mihai Eduard Alin are 20 de ani, lucrează la o spălătorie din Râmnicu Vâlcea, salvează oameni și îi ajută pe cei nevoiași cu alimente și haine. Își dorește să ajungă paramedic și este sigur că va reuși.

0

”Are 20 de ani, îl cheamă Eduard și lucrează la o spălătorie auto din Râmnicu Vâlcea, iar visul lui dintotdeauna a fost să salveze oameni. Acest lucru s-a și întâmplat în luna februarie, când, cu ajutorul procedeelor de resuscitare pe care le-a învățat ca voluntar SMURD, Eduard a ținut în viață un bărbat care intrase în stop cardiorespirator.

Are 20 de ani, îl cheamă Eduard și lucrează la o spălătorie auto, iar aproape lunar, el și prietenii săi, strâng alimente și haine pe care le duc apoi familiilor nevoiașe.

Are 20 de ani… este voluntar SMURD și a avut o singură rugăminte la noi:
– Vă rog să spuneți că sunt rom, un rom care își dorește enorm să ajungă paramedic ca să poată salva oameni!

Are doar 20 de ani, iar noi suntem convinși că prin dorința lui de a face bine, prin exemplul pe care îl oferă altor tineri… vor fi, într-adevăr, salvate multe vieți!
Felicitări, Omule! Felicitări, Salvatorule!””, potrivit paginii e facebook a MAI.  

”Vara aceasta o să  învăț peste 50 de persoane din  comunitatea mea protocolul de resuscitare și multe alte lucruri interesante!”

Impresionat de abundența mesajelor, Mihai Eduard Alin le-a mulțumit pe pagina sa de socializare tuturor celor care l-au încurajat și felicitat:

”  Am primit mii de mesaje vă multumesc tuturor ca mă încurajați! Vreau sa multumesc Tatalui meu Mihail pentru educația pe care mi-a oferit-o!
Nu vreau sa raman la funcția de voluntary vreau sa profesez ca paramedic si am toată încrederea că pot!
Vara aceasta o sa învăț peste 50 de persoanede comunitatea mea protocolul de resuscitare și multe alte lucruri interesante!

#împreună #smurd #voluntar #ambiție
Doamne ajuta! ”, scrie Eduard Alin pe facebook .

(https://www.facebook.com/ragnar.eduard?__tn__=%2Cd*F*F-R&eid=ARAde-c4hoQHxF_TkC3gRb58MSvwUPmKhbj_hN_CKX5FChtlbw58gYjdy-Le3jZ3ccWs5kh0aP54oe1n&tn-str=*F)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ