Angajaţii Spitalului de Boli Infecţioase din Craiova, unde sunt trataţi pacienţii cu coronavirus, au încins o horă în curtea unităţii sanitare

0

Moment halucinant azi în curtea Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş“ din Craiova, acolo unde mai mulţi angajaţi ai unităţii sanitare au încins o horă. Îmbrăcaţi în echipamente de protecţie, halate, măşti şi bonete, aceştia au lăsat deoparte orice fel de protocoale ori recomandări privind distanţarea socială şi s-au expus contaminării cu virusul Covid-19, acesta fiind principalul spital din zona Olteniei unde sunt trataţi pacienţi infectaţi cu coronavirus.
Dansatorii în halate spun că au recurs la acest gest pentru a sărbători vindecarea unui pacient despre care spun că a fost de multe ori la un pas să piardă „bătălia cu viaţa“, deşi suntem convinşi că bătălia se ducea totuşi cu moartea. Dansul a fost acompaniat şi de sirena unei ambulanţe aflate în apropiere, la final zecile de cadre medicale aplaudând preţ de câteva secunde.


Iată mesajul postat pe pagina de facebook a unităţii sanitare:
Momentul de bucurie de astăzi, din curtea spitalului, este legat de un succes al echipei medicale care a salvat un pacient după 32 de zile de internare, dintre care 7 zile în Terapie Intensivă. Cel aplaudat se afla la etaj și astăzi este pacient vindecat SARS-COV-2 după ce în repetate rânduri am crezut că pierde lupta cu viaţa. I-am mulţumit pentru faptul că a colaborat și a ascultat sfaturile medicilor“.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ