Ludmila Prunariu, somată a doua oară să îşi dea demisia

0

Cale de cinci dosare penale mai târziu, prefectul de Dolj Nicuşor Roşca i-a cerut, ieri, pentru a doua oară în decurs de două săptămâni, demisia de onoare directorului Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, Ludmila Prunariu. Conform unor surse din interiorul DSP Dolj, prefectul este pur şi simplu exasperat de gafele medicale şi administrative în lanţ pe care o parte dintre angajaţii DSP-ului le fac aproape zilnic, punând instituţia în situaţii delicate şi subminând încrederea societăţii în autorităţile publice locale.
„Este o situaţie extrem de tensionată la noi. O parte dintre angajaţi pur şi simplu sunt paralizaţi de frica dosarelor penale din ultimele zile, iar doamna directoare Prunariu se plânge în continuu că este persecutată. Ieri a venit în instituţie şi ne-a spus că vor să o dea afară, că este o conspiraţie împotriva ei. De multe ori este incapabilă să ia o decizie profesională, se uită pierdută spre noi şi aşteaptă să venim cu sugestii. Sincer, în aceste condiţii, când la vârf nu avem o conducere solidă din punct de vedere al leadership-ului de criză, nu văd cum reuşim să trecem cu bine peste această nenorocire“, ne-a declarat, sub protecţia anonimatului, unul dintre angajaţii DSP Dolj.

Vă reamintim că, de la izbucnirea crizei pandemice şi până în prezent, ca urmare a (in)acţiunilor angajaţilor Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, pe rolul parchetelor craiovene se află în lucru cinci dosare penale care vizează activitatea Direcţiei.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ