Organizatorii „Semimaratonul Craiovei“ se implică în strângerea de fonduri pentru achiziția echipamentelor de protecție pentru medicii

Gândit drept un eveniment de strângere de fonduri pentru proiecte din comunitate, „Semimaratonul Craiovei“ a demarat în anul 2018, înregistrând două ediții până în acest an, cu aproximativ 2.000 de participanți în total, care au alergat pentru 14 cauze anunal.

0

Dacă mișcarea și faptele bune au fost motto-ul care au stat la baza acestui eveniment, astăzi este important să #StamAcasa și să continuăm faptele bune susținându-i pe cei care “aleargă” pentru viața noastră: medici, polițiști, pompieri, alt personal ISU, farmaciști, transportatori, furnizori de utilități,  vânzători etc.

În acest context, promotorul evenimentului – Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă prin Centrului de Voluntariat VOLUNTARIS a decis sa aducă într-un singur loc toate inițiativele locale de combatere a răspândirii coronavirusului, activând Semimaratonul Craiovei, ediția a 3-a 2020, (www.semimaratonulcraiovei.ro) ca platformă comună pentru modalitățile de implicare desfășurate în acest sens.

Centralizăm și actualizăm permanent nevoile spitalelor/ secțiilor din Craiova, precum și evoluția recepționării de materiale primite din partea tuturor cu ajutorul https://platformacomunitara.com/integrată pe site-ul Semimaratonului la Secțiunea SOLICITĂ/OFERĂ SPRIJIN.

Prin lansarea Fondului Local de Investiții COVID19 intenționăm să asigurăm constant echipamente de protecție pentru medicii din spitalele din Craiova și alte investiți necesare pentru a crește șansele de vindecare ale pacienților infectați cu noul virus!

În acest sens punem la dispoziția comunității următoarele modalități de implicare:

Începând cu data de  24.03.2020, ARTI prin Centrul de Voluntariat VOLUNTARIS a lansat campania #HaiCuImplicarea ce își propune să centralizeze toate inițiativele din comunitate realizate pentru întărirea capacității spitalelor de a gestiona situația COVID19.

Vă rugăm să utilizați #HaiCuImplicarea atunci când mentionați campaniile de strângere de fonduri sau achiziții noi pentru a le putea identifica mai repede, centraliza și în acest fel să contribuim la refacerea  necesarului de dotari și echipamente, precum și la utilizarea rațională a resurselor pe care le avem la nivel de comunitate, reușind astfel să acoperim mai multe secții din spitale!

Este nevoie să #StămAcasă, dar nu să #StămDegeaba!

Cristina Catană Bucă,
Președinte al Asociației Române a Tinerilor cu Inițiativă

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ