Unul dintre cei mai activi conslieri locali dezminte informațiile false lansate de anumite grupuri de interese politice
Adriana Ungureanu (Vivien):„Consilierii PNL și PMP au votat împotriva aspersoarelor de 100.000 de euro“

În urmă cu două zile, pe rețelele de socializare a început să se rostogolească agresiv informația că municipalitatea craioveană a decis ca, în plină criză de îmbolnăviri cu coronavirus, să achiziționeze, cu aproape 100.000 de euro, aspersoare destinate udării spaţiilor verzi din zonele Parcului Rovine şi Podul Electro. Și mai revoltător era faptul că hotărârea ar fi fost luată în unanimitate de către Consiliul Local. Însă, dacă prima parte era cât se poate de reală, când vine vorba despre voturile consilierilor locali, asistăm la un fake news de prost gust, menit să lovească în reprezentanții PNL.

0

În realitate, la hotărârea de rectificare bugetară unde era inclusă și achiziția aspersoarelor, toți cei șase consilierii liberali, alături de consilierul PMP Dumitru Mănescu, au votat ÎMPOTRIVĂ! Acest lucru este consemnat în procesul-verbal al ședinței din data de 26 martie.

Adriana Ungureanu

„Este o gravă și mincinoasă campanie de denigrare la adresa noastră, a consilierilor PNL, campanie purtată de persoane direct interesate să destabilizeze Partidul Național Liberal! Vreau să subliniez faptul ca toți cei șase consilieri locali ai PNL, împreună cu domnul Mănescu de la PMP, au votat împotriva proiectului de hotărâre privind aspersoarele, lucru pe care orice persoană de bună credință îl poate verifica pe pagina de web a Consiliului Local Craiova. Era o aberații specifică pesedeului! Nu putem ca, în plină criză pandemică, noi să alocăm resurse financiare importante pe aspersoare, în condițiile în care spitalele craiovene duc lipsă de materiale sanitare necesare cadrelor medicale aflate în plin război cu acest nenorocit virus. Niciodată, în consiliul local, peneleul nu a fost o anexă a executivului PSD! Întotdeauna ne-am luptat pentru interesele craiovenilor!”, a declarat, în exclusivitate pentru www.indiscret.ro, Adriana Ungureanu, unul dintre cei mai combativi consilieri locali liberali.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ