Arhiepiscopia Râmnicului oferă asistență religioasă prin telefon

Arhiepiscopia Râmnicului anunță că persoanele izolate sau lipsite de sprijin, înfricoșate sau nedumerite de pandemia Covid-19 au a dispozițe uh număr de telefon la care pot apela între zilnic între orele 08:00 - 16:00.

0

” La inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopia Râmnicului oferă în această perioadă suport duhovnicesc și ajutor concret pentru persoanele vulnerabile în contextul epidemiei cu noul coronavirus (COVID‑19).Întrucât măsurile succesive privind limitarea libertăţii de mişcare şi întrunire afectează viața religioasă publică, credincioșii pot menține prin telefon legătura cu preoții. În acest sens, persoanele izolate sau lipsite de sprijin, înfricoșate sau nedumerite de pandemia Covid-19, pot suna la numărul de telefon 0734.206.608, funcțional zilnic, între orele 08:00 – 16:00, beneficiind astfel de asistență religioasă din partea unui preot”, potrivit portalului eparhiei.  

Conform aceleiași surse, Arhiepiscopia Râmnicului asigură hrană caldă distribuită în sistem catering pentru 100 de persoane de etnie rromă, care nu au venituri și sunt în situație de risc, aflate în izolare la domiciliu în satul Lunca din comuna Bujoreni.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ