Handbalistele și antrenorul de la SCM Râmnicu Vâlcea își îndeamnă fanii să stea acasă

Handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea stau acasă, încearcă să rămână în formă prin diverse mijloace și își îndeamnă fanii să rămână în locuințe.

0

Portarul Yulya Dumanska  și pivotul  Raluca Băcăuanu fac zumba în locuința  Ralucăi de la Constanța, demonstrând astfel că se poate face mișcare și în casă într-un mod foarte plăcut. Goalkeeper-ul Diana Ciucă a lansat pe paginile de socializare secvențe din ”paradele” sale de la diferite meciuri și le transmite tuturor să fie responsabili și să rămână acasă. Marta Zderic Batinovic face, de asemenea, apel la  responsabilitate. Asma Elghaoui a plecat acasă în Tunisia până la finalul lunii. Ea urmează programul de pregătire primit de la echipă pe plajă sau în sala de forţă de lângă casă.

Și antrenorul SCM Râmnicu Vâlcea, Florentin Pera, a lansat un mesaj special: „Oameni buni, stați mai mult în casă! Sănătatea este cel mai important lucru în aceste zile. Evitați pe cât posibil ieșirile în locurile aglomerate. Stați mai mult în casă, împreună putem trece peste această perioadă dificilă!”

Comunicatul FRF: „Orice formă de antrenament efectuat în sălile de handbal, săli de forță sau alte spații închise este strict interzisă”

Federația Română de Handbal a anunțat prelungirea perioadei de sistare a competițiilor de handbal din România până la ieșirea din starea de urgență.

COMUNICAT FRH – MĂSURI PREVENTIVE EXTRAORDINARE DISPUSE DE GUVERNUL ROMÂNIEI PENTRU COMBATEREA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS
Miercuri, 18 martie 2020

„Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, conform hotărârii nr. 11 din 17 martie 2020, a stabilit un set de măsuri suplimentare pe baza evaluării criteriilor prevăzute în Decretul Președintelui României din 16 martie 2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României. Printre măsuri se numără și suspendarea tuturor activităților culturale, științifice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală, în spații închise.

Astfel, Federația Română de Handbal atrage atenția tuturor membrilor afiliați că orice formă de antrenament efectuat în sălile de handbal, săli de forță sau alte spații închise este strict interzisă.
În același timp, Federația Română de Handbal recomandă tuturor participanților la activitatea handbalistică să respecte cu strictețe măsurile impuse de autorități, în vederea combaterii epidemiei de coronavirus”.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ