Exclusiv!
Primăria Râmnicu Vâlcea ar putea închide parcurile

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea intenţionează să închidă parcurile din oraş, din cauză că o parte dintre locuitori nu se conformează recomandărilor de a nu frecventa în grup spaţiile publice deschise. Primarul Mircia Gutău a declarat pentru Indiscret că această măsură ar putea fi adoptată la şedinţa Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă de astăzi, 20 martie.

0

„La foişoarele din Ostroveni, erau aseară circa 70 de persoane, majoritatea rromi, făceau grătar”

„Dorim ca în cadrul Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă să dăm o dispoziţie prin care să închidem parcurile. Este de neînchipuit ce se întâmplă. În Parcul Mircea cel Bătrân, pensionarii se adună în continuare şi joacă şah, astăzi de dimineaţă erau 20, nu părea să le pese ce se pot îmbolnăvi. În Ostroveni, într-un loc unde se afla o tablă de şah, veneau  în continuare câte 15-20, a trebuit să tăiem masa. La foişoarele din Ostroveni,  erau aseară  circa 70 de persoane, majoritatea rromi, făceau grătar. La un magazin de pe strada Ştirbey Vodă se strâng tot timpul câte  15-20,  beau bere Corona şi fumează. În piaţa centrală erau puzderie, a trebuit să îi împrăştiem.  
Astăzi voi propune o dispoziţie în care să închidem tot ce înseamnă parc. Aşteptăm de la nivel central decizii mai dure pe care le vom aplica. Le transmit tuturor locuitorilor oraşului să rămână acasă pe cât posibil şi să nu se mai adune în grupuri”, a precizat primarul Gutău.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ