Fostul şef Antifraudă, Virgil Pîrvulescu, validat de PNL pentru candidatura la Primăria Râmnicu Vâlcea

0

Biroul Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal (PNL) a validat luni, 9 martie, candidatura lui Virgil Pîrvulescu pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea.  PNL Vâlcea a anunţat că urmează un plan de acţiune pentru perioada imediat următoare privitor la etapele derulării campaniei electorale pentru alegerile locale.
„Biroul Politic Naţional al PNL s-a reunit pe 9 martie 2020, pentru a discuta mai multe chestiuni de natură politică, printre care şi candidaturile la primăriile municipiilor reşedinţe de judeţ. Era nevoie de acest demers final pentru ca râmnicenii să cunoască cu siguranţă cu cine vor vota la alegerile locale din acest an.  Este deja bine-cunoscut faptul că cei din conducerea PNL Râmnicu Vâlcea au stabilit, la începutul lunii martie, în şedinţa de validare, că Virgil Pîrvulescu va fi candidatul la primăria municipiului reşedinţă de judeţ. Astfel, candidatura lui Virgil Pîrvulescu la primărie a fost validată astăzi de către Biroul Politic Naţional al PNL în unanimitate, iar  cu această ocazie urmează să fie stabilit un plan de acţiune pentru perioada imediat următoare privitor la etapele derulării campaniei electorale pentru alegerile locale.
Partidul Naţional Liberal Filiala Vâlcea are totală încredere în devotamentul şi acţiunile candidatului faţă de cetăţenii municipiului Râmnicu Vâlcea. Avem dreptul de a transforma Râmnicu Vâlcea într-o adevărată urbe europeană, totul prin candidatura lui Virgil Pîrvulescu, dar şi cu sprijinul partidelor de dreapta şi pro-europene. Astfel, facem un prim pas spre a elimina din administraţia vâlceană  domnia bunului plac, amatorismul şi clientelismul din ultimii ani, iar pentru acest demers va fi lansat programul de guvernare locală a candidatului PNL la funcţia de primar. Nu mai rămâne decât un singur lucru de făcut de aici înainte: Toată lumea la muncă!”, precizează PNL Vâlcea într-un comunicat remis presei.

Un parcurs cu multe funcţii de conducere

Virgil Pîrvulescu are 52 de ani şi este economist. Şi-a început activitatea la Direcţia Generală a Finanţelor Publice în 1993, unde a deţinut mai multe funcţii, inclusiv director al instituţiei în perioada  2017-2018. Între 2009-2010 a fost şef al Vămii Vâlcea, iar din 2012 până în 2013 comisar-şef  secţie la Garda Financiară Vâlcea.  În ianuarie 2019, în timpul guvernării PSD,  a fost numit vicepreşedinte al ANAF, cu rang de secretar de stat,  coordonator al  Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală.  În aprilie, după trei luni de la numire, a fost însă demis printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă. În prezent, Pîrvulescu lucrează la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vâlcea.

Până în prezent, pentru funcţia de primar al Râmnicului şi-au mai anunţat candidaturile actualul primar, Mircia Gutău (PER), şi Andrei Gheorghiu (USR).

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ