WizzAir îşi suspendă zborurile pe rutele spre Italia ca urmare a deciziei autorităţilor

Wizz Air, cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat luni că își suspendă cursele pe toate rutele dintre România și Italia ca urmare a deciziei autorităților române de a interzice toate zborurile dintre cele două țări între 9 și 23 martie 2020 inclusiv.

0

Anunțul vine după informarea de ieri referitoare la suspendarea zborurilor din România către Milano Bergamo și Veneția Treviso până pe 3 aprilie. Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie. Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail și alegând cu ușurință cea mai bună opțiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală.

„Wizz Air poate informa doar pasagerii care și-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicația mobilă a companiei aeriene. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele“, se arată într-un comunicat de presă.

Măsura afectează direct şi Aeroportul din Craiova, acolo unde operatorul WizzAir operează zboruri către mai multe destinaţii din Italia, anume Milano (Bergamo), Roma (Ciampino), Bologna şi Treviso.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ