Olguța Vasilescu: În următoarele zile voi prezenta echipa și programul cu care vin la primărie

Lia Olguța Vasilescu a anunțat joi, printr-o postare pe pagina sa de facebook, că, în următoarele zile, va veni în fața craiovenilor cu programul și echipa de campanie după ce Biroul Permanent Municipal al PSD Craiova a aprobat candidatura sa pentru funcția de primar al Craiovei. Practic, liderul social-democrat înlătură astfel orice fel de dubiu legat de candidatura sa pentru un al treilea mandat în fruntea celui mai mare municipiu din Oltenia.

0

„Astăzi, Biroul Permanent Municipal Craiova (al PSD – n.red.) a aprobat, în unanimitate, candidatura mea la Primăria Craiovei. Am fost foarte onorată să constat, în urma sondajului de opinie realizat, ca locuitorii orașului consideră că am fost cel mai bun primar de după Revoluție și că un procent foarte mare dintre ei își doresc să revin ca primar. Le mulțumesc pentru încredere, atât lor cât și colegilor mei, și îi asigur că, în următorii patru ani, voi depune toate eforturile pentru ca toți cetățenii să se regăsească în proiectele primăriei!
În perioada imediat următoare voi prezenta echipa și programul cu care vin la primărie, cu o listă de investiții necesare nu doar pentru ridicarea gradului de confort, ci și pentru a avea cel mai frumos municipiu reședință de județ din România!“, a anunțat, pe pagina de facebook, Olguța Vasilescu.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ