Liberalii şi-au desemnat candidatul pentru Primăria Râmnicu Vâlcea şi fac apel la coagularea forţelor de dreapta

PNL Vâlcea anunţă că Biroul Politic Municipal al PNL Râmnicu Vâlcea a aprobat, în şedinţa de luni, 2 martie 2020, desemnarea şi susţinerea candidaturii lui Virgil Pîrvulescu pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea.

0

„Am avut un calendar stabilit pentru desemnarea candidaţilor în partid, valabil pentru toate filialele. Prima etapă a fost cea de analiză şi de măsurare a opţiunilor locuitorilor pentru persoana pe care şi-ar dori-o ca primar. La sfârşitul lunii februarie, după ce au fost analizate rezultatele cercetării sociologice efectuate la nivelul Râmnicului, a devenit limpede că în această cursă electorală candidatul care are prima şi singura şansă reală să-l învingă pe Mircia Gutău este Virgil Pîrvulescu”, potrivit unui comunicat al PNL Vâlcea.

„Există o compatibilitate certă între PNL şi viziunea candidatului Pîrvulescu”

În acelaşi comunicat se subliniază că venirea lui Pîrvulescu alături de familia liberalilor vâlceni „este poate cel mai bun semn pentru toate forţele politice responsabile că a venit vremea să ne unim, să facem front comun şi să luăm măsurile care vor conduce cu adevărat la rezultatul pe care noi cu toţii şi cei mai mulţi dintre vâlceni îl doresc – încheierea erei Gutău la Primăria Râmnicu Vâlcea. Profesionist, cu experienţă, capabil să coaguleze în jurul său o echipă puternică şi unită, Virgil Pîrvulescu a reuşit în foarte scurt timp să se poziţioneze ca principal contracandidat al actualului primar. Există o compatibilitate certă între PNL şi viziunea candidatului Pîrvulescu la Primăria municipiului, un parteneriat care va asigura drumul spre victorie. Cu toţii ne dorim o schimbare, iar ultimele alegeri, câştigate atât în primul tur cât şi în turul al 2-lea de candidatul susţinut de PNL, preşedintele Klaus Iohannis, au demonstrat că Partidul Naţional Liberal a devenit principala forţă politică din Râmnicu Vâlcea şi singura capabilă să ofere un rezultat corect şi care vine în întâmpinarea aşteptărilor cetăţenilor”.

O platformă completă care îi va determina pe râmniceni să ne acorde votul lor de încredere”

„Considerăm că după această perioadă de reflecţie şi analiză, PNL Râmnicu Vâlcea a luat cea mai corectă decizie şi, cel mai important, porneşte la drum cu o echipă unită, dinamică, al cărei scop este schimbarea imaginii acestui oraş, aşezarea pe calea normalităţii şi dezvoltării.
Fiind un partid responsabil şi matur, PNL are ca obiectiv să asigure o administraţie locală a municipiului Râmnicu Vâlcea, capabilă să ofere soluţii eficiente şi viabile pentru fiecare dintre problemele majore ale municipiului, de la dezvoltare urbanistică până la problemele legate de calitatea vieţii.
După validarea lui Virgil Pîrvulescu în forul de conducere naţional, conform statutului PNL, vom face cunoscute atât echipa de consilieri cât şi programul candidatului – o platformă completă care îi va determina pe râmniceni să ne acorde votul lor de încredere. Astfel, înregistrăm primii paşi concreţi pentru ca Opoziţia anti-PSD şi anti-PER să prezinte un candidat capabil să câştige Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea.
Pentru a reuşi cu adevărat, este important ca toate forţele politice de centru-dreapta, cele anti-PSD, cele care au ca motto principiul fără penali în funcţii publice să dea dovadă de maturitate şi să lase deoparte orgoliile politice. Obiectivul principal este acela de a scăpa municipiul Râmnicu Vâlcea de PSD şi de Mircia Gutău. PNL este deschis la orice fel de discuţii cu toate partidele de centru-dreapta pentru că interesele râmnicenilor sunt mult mai importante decât orgoliile de partid. Râmnicu Vâlcea are nevoie de un primar de centru-dreapta”, se mai arată în comunicatul citat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ